Možda će vam trebati stručno uputstvo, ali osećaj je ono najbitnije. Vaš osećaj za osećaj vašeg muškarca. Svi oni vole pušenje, ali ne vole svi isto. Jedno je sigurno – svi isto ne vole zube. Takođe, budimo svesne da je pušenje pornićarski domen i da on, osim što voli to da oseti, voli i da vidi. I dok je izraz “pušenje” prilično lukav način da mi mislimo kako mi njima nešto radimo, oni nam zapravo penetriraju u usta, da se kulturno izrazim.

Sa ovim dilemama se najčešće srećemo:

Od glave, ili od testisa?

Pa, glavić je najosetljiviji i sviđa nam se da ga dotaknemo jezikom, a njima se sviđa da ga tretiramo kao lilihip. Nekome je neophodana stimulacija testisa i uživaće da ih obuhvatimo ustima, a kasnije sve vreme stimulišemo rukom. A nekome je to prosto nepodnošljivo. Kako da znamo? Pa, okušajmo nežno i jedno i drugo, pa ćemo po njegovim reakcijama shvatiti da li i koliko prija.

pusenje 5 velikih dilema oko pušenja

Vakuum, ili jezik?

Oni verovatno reaguju kao i mi. Kad nešto počne da im prija, odnosno, povede ih putem orgazma, smetaće im ako odjednom promenimo način stimulacije. Dakle, jezik, verovatno, sve dok stvar ne počne da se ubrzava, a onda vakuum i pažljivo sa zubima – stvorimo u ustima uslove koje penis ima u vagini. Suština je da ne menjamo stimulaciju koja radi, osim ako ne želimo da on sačuva taj orgazam za kasnije.

Comments