Deli hranu sa tobom, srećan i nasmejan

Toliko je oduševljen činjenicom da si dobra kuvarica, da je presrećan. Očigledno da je veliki gurman i prija mu hrana koju je probao. Osmeh ne može da skine sa lica. Ne zna šta pre da stavi u usta i kako da odreaguje. Samo zna da je ovo jedan od najlepših sastanaka i svoju velikodušnost iskazuje tako što deli hranu sa tobom. Miriše na budućeg, dobrog domaćina.

273 Put do muškog srca vodi preko stomaka

Izbirljiv je

On spada u grupu ljudi sa ličnim preferencijama, tačnije stvarima koje više i manje vole. On ne voli barenu šargarepu, pa će je odvajati u tanjiru. Proba jedan zalogaj, pa se namršti, čeka, jede, pa zastaje. Odjednom se pretvara u pravog kulinarskog kritičara. Ovakav tip muškarca najčešće je mršaviji, jer usled ovolikog probiranja ništa ne stigne da unese u organizam kako valja.

Oštrouman i veliki kritičar

Grub je i bezobziran. Jedan od onih tipova koji su spremni da konobaru vrate hranu, jer se ohladila ili da upute primedbu, jer narudžbina kasni. Budi sigurna da će i tebi zameriti neke stvari. Ne zbog toga što nisi dovoljno dobra već što on nikada nije zadovoljan. Njemu uvek nešto smeta i to će te iritirati.

Izvori fotografija: lepotaizdravlje.rs, mondo.rs


Violeta Stojanović

Comments