Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Ako ste leteli avionom, sigurno je i da ste pokušali zaspati u istom, međutim to baš i nije tako jednostavna radnja. Koliko je samo iritantno što ne možete da ispružite noge i namestite se kao čovek! Međutim, to nije slučaj sa svim avionama, makar ne sa onim koji se nalazi u jednom od najlepših parkova Pacifika, na Kostariki.

Praktično usred džungle, okružen netaknutom prirodom, biljnim i životinjskim svetom, belim peščanim plažama i vodopadima, na visini od nekoliko metara nalazi se čvrsto usidren luksuzni apartman Boinga 727!

Ovaj jedinstveni apartman sadrži sve što možete poželeti, obilje komfora i luksuza, a iz njega se pruža neverovatan pogled na prirodu i nepregledan Pacifik.

boeing727istransformedintohotelsuiteincostaricandesignboom01 Put oko sveta: Luksuzni apartman avion usred džungle boeing727istransformedintohotelsuiteincostaricandesignboom04 dwmlh Put oko sveta: Luksuzni apartman avion usred džungle boeing727istransformedintohotelsuiteincostaricandesignboom05 lyyem Put oko sveta: Luksuzni apartman avion usred džungle

Dan u apartamnu košta 500 dolara, što nije toliko drastična cena, ali pre no što odlučite da se zaputite u ovaj avanturistički doživljaj, treba da znate da je ova rajska destinacija dom simpatičnih “Squirrel” majmuna, koji nastanjuju ostrvo od pamtiveka. Vrlo su pitomi, ali buka koju proizvode je zaglušujuća. Poznati su i po tome što se iznenada pojavljuju, te ukoliko ste slabog srca ovo nikako nije idealna destinacija za vas.

boeing727istransformedintohotelsuiteincostaricandesignboom07 hbbjs Put oko sveta: Luksuzni apartman avion usred džungle boeing727istransformedintohotelsuiteincostaricandesignboom11 ivuef Put oko sveta: Luksuzni apartman avion usred džungle boeing727istransformedintohotelsuiteincostaricandesignboom12 qsllf Put oko sveta: Luksuzni apartman avion usred džungle

Ipak, kada vidte fotografije avion-apartmana, teško da ćete videti bilo šta negativno u vezi sa ovim fantastičnim mestom.

Maja Bunčić

Editors choice