Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Put oko sveta: Luksuzni apartman avion usred džungle

Put oko sveta: Luksuzni apartman avion usred džungle

Ako ste leteli avionom, sigurno je i da ste pokušali zaspati u istom, međutim to baš i nije tako jednostavna radnja. Koliko je samo iritantno što ne možete da ispružite noge i namestite se kao čovek! Međutim, to nije slučaj sa svim avionama, makar ne sa onim koji se nalazi u jednom od najlepših parkova Pacifika, na Kostariki.

Praktično usred džungle, okružen netaknutom prirodom, biljnim i životinjskim svetom, belim peščanim plažama i vodopadima, na visini od nekoliko metara nalazi se čvrsto usidren luksuzni apartman Boinga 727!

Ovaj jedinstveni apartman sadrži sve što možete poželeti, obilje komfora i luksuza, a iz njega se pruža neverovatan pogled na prirodu i nepregledan Pacifik.

boeing727istransformedintohotelsuiteincostaricandesignboom01 Put oko sveta: Luksuzni apartman avion usred džungle boeing727istransformedintohotelsuiteincostaricandesignboom04 dwmlh Put oko sveta: Luksuzni apartman avion usred džungle boeing727istransformedintohotelsuiteincostaricandesignboom05 lyyem Put oko sveta: Luksuzni apartman avion usred džungle

Dan u apartamnu košta 500 dolara, što nije toliko drastična cena, ali pre no što odlučite da se zaputite u ovaj avanturistički doživljaj, treba da znate da je ova rajska destinacija dom simpatičnih “Squirrel” majmuna, koji nastanjuju ostrvo od pamtiveka. Vrlo su pitomi, ali buka koju proizvode je zaglušujuća. Poznati su i po tome što se iznenada pojavljuju, te ukoliko ste slabog srca ovo nikako nije idealna destinacija za vas.

boeing727istransformedintohotelsuiteincostaricandesignboom07 hbbjs Put oko sveta: Luksuzni apartman avion usred džungle boeing727istransformedintohotelsuiteincostaricandesignboom11 ivuef Put oko sveta: Luksuzni apartman avion usred džungle boeing727istransformedintohotelsuiteincostaricandesignboom12 qsllf Put oko sveta: Luksuzni apartman avion usred džungle

Ipak, kada vidte fotografije avion-apartmana, teško da ćete videti bilo šta negativno u vezi sa ovim fantastičnim mestom.

Maja Bunčić

Editors choice