Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/2

Mogu li da promenim svoj odgovor na pitanje šta želim da budem kada porastem? Pošto sada želim da budem freelancer!

Ako bih se fokusirala isključivo na dobre strane freelance rada, ono što mi se najviše dopada je to što je celokupan posao samo u tvojim rukama i u potpunosti sama određuješ šta radiš, kada radiš, gde radiš… Gde! Najbolja stvar je to što tvoja kancelarija može da bude gde god poželiš, bilo gde! Jednog dana možeš da radiš kod kuće, drugog dana u omiljenom kafiću, pa onda negde napolju, pa onda možda čak i u drugom gradu! Činjenica da tvoj radni dan na ovaj način uvek može da bude drugačiji i dinamičniji, automatski te čini zadovoljnijom i inspirisanijom za rad, zar ne?

Ukoliko si i sama freelancer i voliš da otkrivaš nova mesta koja mogu da budu tvoj radni kutak, pronašli smo jedno koje će, po svemu sudeći, postati tvoja nova omiljena dnevna kancelarija!

city garden 20 Jednostavni trik kako da povećaš produktivnost na poslu (čak i kad si freelancer!)

Kada radiš van kuće, šta ti je najvažnije? Prijatan ambijent? Tehnička opremljenost prostora? Okrepljujuća pića i hrana kako bi radila bolje i efikasnije? City Garden ispunjava sve tvoje kriterijume!

Smeštena na trećem spratu Rajićeva Shopping Centra, na kraju Knez Mihailove, ova zelena oaza u centru grada na prvi pogled možda ne deluje kao mesto koje bi odabrala za rad, ali kada se jednom “izgubiš” u njoj, postaje ti jasno da je baš ovo mesto kao stvoreno za tvoje stvaralaštvo!

city garden 3 Jednostavni trik kako da povećaš produktivnost na poslu (čak i kad si freelancer!)

Pre svega, City Garden se može pohvaliti mirnim i izuzetno prijatnim ambijentom u kojem ćeš sigurno moći da se osamiš i koncentrišeš na rad. Enterijer je uređen moderno i urbano, ali je svaki kutak zadržao udobnost i funkcionalnost, baš kao i dašak svežine – specifičnom dekoracijom zbog koje i važi za zelenu oazu. Možeš da radiš unutra, ali uvek možeš da izađeš i na terasu sa koje se pruža neverovatan pogled na grad. Ukoliko se baviš kreativnim poslom i ponestane ti ideja, verujem da će te baš ovaj pogled umiriti, opustiti i inspirisati na velika dela! (P.S. Pogled je naročito spektakularan u toku zalaska sunca!)

6 e1535627575749 Jednostavni trik kako da povećaš produktivnost na poslu (čak i kad si freelancer!)

Editors choice