Složićemo se, to što je prostor lep, ne znači da je automatski savršen za rad. Odnosno, za kvalitetan i efikasan freelance rad je izuzetno važna i tehnička opremljenost mesta na kojem radiš, a ne samo njegov izgled. City Garden ima odličan internet, a tu je i veliki broj priključaka za struju što ti omogućava da se sa svojim gedžetima smestiš bilo gde, uz perfektnu internet konekciju.

city garden 2 Jednostavni trik kako da povećaš produktivnost na poslu (čak i kad si freelancer!)

Uh, rad lako umara! Ne zaboravi da se s vremena na vreme osvežiš omiljenom kafom, ceđenim sokom ili smutijem, a kada ogladniš, tu je i bogata ponuda jela za koja garantujem da iz prve nećeš moći da odabereš koje da probaš! Svakako, ni sa jednim izborom nećeš pogrešiti jer je City Garden poznat po izvrsnoj internacionalnoj kuhinji. Naš predlog: za početak radnog dana – mediteranske prženice i citrus miks, da skupiš snagu za predstojeće obaveze; za ručak – wrap, uz obavezni dezert u vidu pite jabuka vanila; posle podne se osveži kafom po želji, a kada završiš sa poslom, proslavi uspeh uz koktel ili čašu vina.

city garden 5 Jednostavni trik kako da povećaš produktivnost na poslu (čak i kad si freelancer!) city garden 21 Jednostavni trik kako da povećaš produktivnost na poslu (čak i kad si freelancer!)

Bio je ovo dobar radni dan, zar ne?

Da li već pratiš City Garden na Facebook-u i Instagram-u?

Ivana

Comments