Radisson Blu Old Mill kao nov hotel u Beogradu i lancu “Carlson Rezidor” grupacije, u septembru obeležava prvi mesec posvećen društveno odgovornom poslovanju, pružanjem podrške prvenstveno deci i lokalnoj zajednici.

Hotel od samog starta ima jasnu viziju poslovanja i deo je globalnog ‘Responsible Business’ programa “Carlson Rezidor” hotelske grupacije, najbrže rastuće kompanije koja broji više od 1352 hotela u 108 država sveta. Od 2007. godine glavni korporativni partner “Carlson Rezidor” – a je World Childhood Foundation, neprofitna organizacija posvećena pružanju pomoći najugroženijoj deci.

Generalni direktor Thomas Swieca i zaposleni hotela sa mladima iz ustaove Sremcica Radisson Blu Old Mill Hotel: Mesec društveno odgovornog poslovanja

Pored težnje da gostima pruži najkvalitetniju uslugu, Radisson Blu Old Mill Hotel u Beogradu  svoju ulogu vidi u aktivnom i konstantnom doprinosu razvoju zajednice čije je deo.

Zaposleni hotela i Generalni direktor sa aldima iz ustanove i njihovom direktorkom Radisson Blu Old Mill Hotel: Mesec društveno odgovornog poslovanja

Kompanija će tokom septembra meseca pokrenuti niz donatorskih aktivnosti i prikupljaće sredstava u cilju pomoći različitim organizacijama i ustanovama širom Beograda i Srbije.

Comments