Ugovoreni seks

U životu savremenih parova, koji rade po ceo dan, nema mnogo mesta za spontanost i za intimu koja se produžava i ponavlja. Mnogo obaveza, velike odgovornosti, najmanje vremena za sve ono što vas zbližava i opušta. Kad uporedite svoje rasporede i pronađete u njima po pola sata ili sat u bilo kom trenutku u danu, koji vam se poklapaju, koristićete ih – i iščekivati sa radošću.

Seks za pravljenje bebe

Stručnjaci se slažu da je mnogo uzbudljiviji seks u kome ne želite da  zatrudnite, nego onaj u kome baš to pokušavate. To takođe znači uklapanje rasporeda, vođenje računa o plodnim danima, nastojanje da ponovite seks u roku od sat vremena (novija istraživanja tvrde da je drugi ejakulat mnogo kvalitetniji) i seks i onda kad vam uopšte nije do seksa, jer su uslovi povoljni.

Hajde to da obavimo, jer posle počinje serija

Oboje pratite seriju i volite taj ritual, a volite i seks. Možete imati i jedno i drugo. Seks na brzaka, desetak minuta pre nego što počne serija, taman vam donosi odgovarajuće raspoloženje – moći ćete da se ušuškate bez opasnosti da slučajna erekcija nametne izbor koji će vam teže pasti i da odgledate seriju u najboljem raspoloženju.

Malo perverzije

Kad shvatite da sledujete jedno drugom i da jedino novo što ćete doživeti u seksu možete jedno drugom da pružite, prostor za istraživanje je ogroman. Ostvarite jedno drugom fantazije, ne bojte se nespretnosti, ako uzbuđenje baš ne bude na nivou, sigurno će biti zabavno steći neko novo iskustvo, a sigurno ćete pronaći nešto što ćete uvesti u praksu, jer će vam se oboma dopasti.

Seks usred haosa

Sudovi su neoprani, veš stoji u mašini već dva dana, kese sa namirnicama na gomili, uleteli ste u kuću i imate trista stvari i već se nervirate. Pa, ionako ne možete sve da obavite za pet minuta, a postoji nešto što možete – možda i na kuhinjskom stolu, pored hrpe tanjira koji su ostali od večere i koje samo odgurnete da vam ne smetaju. To je trenutak spontanosti i kao takav, dragocen.

Tvoja inicijativa

Rešila si da se osetiš ženstveno, seksi, opasno i očekuješ da on sarađuje (taman posla da odbije), obukla si seksi veš, ili ga dočekala u haljini, a bez gaćica. Možda nije najbolje raspoložen, ali biće ti zahvalan za ovo iznenađenja.

Simultani orgazam

Mnogim uigranim parovima, ovo je redovna (rutinska) završnica, o kojoj mnogi drugi parovi mogu samo da maštaju. Prednost seksa sa svojim dugoročnim, regularnim ili zakonskim partnerom, ogleda se u toj uigranosti koja se postiže poverenjem, predanošću i spremnošću da se poigrate kad god imate priliku.

Kakav je frajer ovaj moj čovek

Desiće ti se ponekad da svog čoveka pogledaš i ponovo vidiš očima zaljubljene žene i da poželiš da mu odmah odaš priznanje što je i dalje takav dasa i što je i dalje tvoj. Ovako se obnavlja medeni mesec i dešava se svim (bračnim) parovima, s vremena na vreme.

Pročitajte još i ovo:

Zašto bivši ne može da ti bude samo prijatelj?

Da li je to što si ga izgubila uopšte gubitak?

Ako ima ove kvalitete – nemoj ga izgubiti!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

izvor: www.instagram.com

naslovna : @authenticlovemag

Brankica Milošević

Comments