Raiffeisen banka je za kraj godine u kojoj je obeležila važan jubilej – 15 godina uspešnog poslovanja u Srbiji, pripremila specijalan poklon za sve one koji su željni kvalitetnog i edukativnog sadržaja. Nakon izložbe “Tesla i Pupin na istom putu”, koja je izazvala ogromno interesovanje beogradske javnosti i koja nastavlja svoje proputovanje kroz Srbiju, banka je pokrenula jedinstveni internet portal informativnog i inspirativnog sadržaja. I sam naziv portala – „Veliki ljudi.rs”, ukazuje na to da on ima za cilj da čitaocima ponudi zanimljive tekstove o istaknutim ličnostima iz srpske istorije, nauke, umetnosti i popularne kulture, te da podsećanjem na manje poznate ili zaboravljene velikane sa naših prostora, podstakne promovisanje pravih društvenih vrednosti.

ko su bili veliki ljudi srbije Raiffeisen banka pokreće portal Veliki ljudi.rs

Pokretanjem ovog portala, Raiffeisen banka želi da pruži kontinuiran doprinos popularizaciji naučne, istorijske, kulturne i umetničke baštine Srbije, učinivši ga virtuelnom riznicom dnevne doze sadržaja koji nam nedostaju i koji će pomoći da se identifikujemo sa najboljim primerima i velikanima naše baštine.

Zanimljivim tekstovima, audio i video materijalom, fotografijama i multimedijalnim sadržajem, kolumnisti Aleksandra Ninković Tašić, Petar – Peca Popović, Velimir Ćurgus Kazimir i Branimir Gajić, otkrivaće zanimljive, a nepoznate detalje o radu i životu srpskih velikana iz različitih oblasti, koji su svojim radom i znanjem zadužili Srbiju i uveli je u savremene građanske tokove.

 

Comments