Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Raiffeisen Club Dani sporta 2013

Raiffeisen Club Dani sporta 2013

Evropska studentska organizacija ESTIEM LG Beograd sa Fakulteta organizacionih nauka organizuje već po četvrti put, 1516. juna manifestaciju “Dani sporta” u Sportskom centru Olimp, ovaj put pod pokroviteljstvom Raiffeisen banke i imenom “Raiffeisen Club Dani sporta.

Raiffeisen Club Dani sporta je projekat koji predstavlja sportsku manfiestaciju koja se tradicionalno održava u ovom periodu i ima za cilj da kod mladih probudi sportski duh kao i svest o važnosti zdravog života i bavljenja fizičkom aktivnošću.

521370 413175188703721 174295109 n Raiffeisen Club Dani sporta 2013

Promocija se vrši kroz igre i takmičenja kako u kolektivnim tako i u induvidualnim sportovima. Kako zdrav život podrazumeva i zdravu okolinu u kojoj živimo, ovaj projekat ima osvrt i na ekologiju, gde se takođe teži podići svest o važnosti zaštite životne sredine

Osnovu projekta čine kolektivni i individualni sportovi koji predstavljaju takmičarski deo manifestacije sa ciljem da okupe što veći broj studenata. Učesnici će imati priliku da se takmiče, ali pored toga i priliku za lepo druženje i zabavu. Tu je i edukativni deo manifestacije koji je usmeren na pitanja koja se tiču ekologije. Odvija se neposrednim i interesantnim načinom kako bi se prevazišle loše navike koje uništavaju ekologiju.

Kolektivni sportovi obuhvataju fudbal, odbojku i košarku, dok se kao induvidualni sport pojavljuje stoni tenis. Tu su i Igre bez granica koje predstavljaju egzibicioni deo projekta i imaju nekoliko zanimljivih disciplina. Pored svega ovoga, kao sportski eko dodatak projektu, biće organizovani i slam dunk, takmičenje u slobodnom šutiranju na koš loptama od recikliranih materijala, kao i eko trka. Sve ovo će biti propraćeno i chill zonom, kao prostorom za odmor učesnika i svih prisutnih koji dođu da podrže projekat, a tu će se naći lazy bag-ovi, DJ, i određene propratne aktivnosti.

Prijave traju od 20. do 24. maja.

Više informacija možete pronaći na sajtu http://estiem.org.rs/srpski/estiem-dani-sporta

Editors choice