Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Razgovor o seksu jednako je važan kao i seks. Da, odgovorno to tvrdimo. Odnosno da bi seks bio dobar, potrebno je da mu prethodni dobra predigra naravno, ali pre toga i dobar i kvalitetan razgovor. U ostalom, kako misliš da će znati da ti voliš predigru, ukoliko mu to ne kažeš? Pokazaćeš mu? Kako?

Vrlo često mnoge stvari ostanu otvorene i smatramo ih da se podrazumevaju, a onda kada dođe do nesuglasica shvatimo da baš i nije bilo tako. Niko ti neće pročitati misli, čak iako se znate vrlo dobro, a isto tako ni ti nikome nećeš pročitati misli iako misliš da si odlična u tome! 

Žao nam je, ali jedna dobra veza se temelji na razgovoru, otvorenosti, poverenju, ljubavi, ujedno kao i na dobrom seksu. I zato sledeće razgovore treba da obaviš sa svojim parnterom kako bi sve funkcionisalo još bolje i kako biste oboje bez bilo kakvog stida uživali u svemu:

Razgovor o seksualnom zdravlju

Da, ovo jeste malo škakljiva tema, ali o tome morate razgovarati kada odlučite da imate seks. Polno prenosive bolesti su realnost. Kondom je neophodnost. Međutim, parovi koji su dugo zajedno često ne koriste kondom. Da biste došli do te faze, morate da znate da je vaš parnter zdrav, kao i vi i da ni jedno ni drugo nemate polno prenosive bolesti, koje možete preneti jedno drugom. Zato je ovaj razgovor jako važno obaviti onog trenutka kada odlučite da uklonite kondom ili kada se odlučite na nešto više od toga.

Utvrđivanje granica

Eksperimentisanje je kul, ali složićeš se da svako gleda drugačije na eksperimentisanje. Nekome je eksperimentisanje isprobavanje nekih novih poza, a za nekog seks na nekom javnom mestu na primer. Ima tu svega i svačega i zato pre nego što doneseš nešto u vašu spavaću sobu, proveri koje su granice tvog parntera i takođe mu stavi do znanja šta ti nikako ne bi želela da probaš, šta te jednostavno ne interesuje i u čemu sigurno ne uživaš. Ovo je jedan razgovor koji treba da imaju odrasle osobe, a sve u cilju povećanja užitka.

View this post on Instagram

“Come find me when you’re ready to dive deeper into love. Come find me when you’re done with all your games. Come find me when your need for love is greater than your need for attention. Come find me when you want to have something real. Come find me when you’re looking for quality over quantity. Come find me when you’re done chasing temporary things. Come find me when you’re ready to bare your soul. Come find me when you’re not afraid to be vulnerable. Come find me when you’re not scared of showing me your scars. Come find me when you’re ready to share every little part of your life with someone. Come find me when you’re ready to hand someone your whole heart. Come find me when you’re looking for the truth. Come find me when you need someone to understand your complexities. Come find me when you’re looking for someone to reflect your soul. Come find me when you’re looking for forever not just for right now. Come find me when you’re looking for a home, not a vacation. Come find me when you’re tired of running and you’re finally ready to stay.” words: @ranianaim // @endlesslyloveclub

A post shared by ᴍᴏᴏɴ ʟᴏᴠᴇʀs (@moonlovers___) on

Razgovarajte o svojim fantazijama 

Nema ničeg lepšeg od maštanja sa partnerom, od fantaziranja, od onog pogleda u očima koji vam sve odobrava. Fantazije su jedno, a realnost drugo, ali sigurno je da većina stvari može da se pretvori u realnost ukoliko ste oboje zainteresovani. Recite mu slobodno sve vaše želje, to će ujedno i posebna vrsta zbližavanja. 

Editors choice