Možda on oseća samo požudu. A možda i same mislimo da smo zaljubljene, dok nas zapravo vodi seksualna glad. Nije teško pomešati dobar seks sa nežnim osećanjima, jer strast sve boji u crveno. I kad nam se razmagli pred očima, obično tek onda znamo šta nam se događalo i na čemu smo sada. A tada smo možda već doneli pogrešne odluke, na osnovu pogrešnih pretpostavki da je u pitanju ljubav i veza koja može da živi, raste i napreduje.

Lako vam je da kažete ono što onaj drugi želi da čuje

Pljušte komplimenti, ego se neguje naveliko, partner je najlepši, najpoželjniji, najseksiji, najjači, najbolji u krevetu. Sve to možda nije istina, ali je tačno tog trenutka, dok ste zaneti razmenom seksualne energije i zahvalni zbog intenziteta doživljaja.

Olako prelazite preko onog što vam se ne sviđa

Krajičkom percepcije registrujete da je njegova pismenost diskutabilna, predrasude očigledne, ponašanje daleko od uglađenog, smisao za humor na nivou šestog razreda, ali pločice na stomaku, plave oči, način na koji se ljubi i kako vas loži…pa niste ludi da se sa nekim takvim dopisujete i filozofirate o smislu života, imate preča posla.

Kako da razlikujemo požudu od osećanja2 Kako da razlikujemo požudu od osećanja
Comments