Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Od ljubavi, preko straha do navike, brojni su razlozi zašto trpimo loše veze, čak i u onoliko lošim za koje obično mislimo da se dešavaju drugima. Zašto neka žena trpi alkoholičara, kockara, narkomana? A to su samo najupadljiviji psihopatski primeri.

U manje očigledno poremećenim vezama, još uvek su beskrajne mogućnosti da vas partner maltretira i zastrašuje.
Ljubomora, pretnje ubistvom i samoubistvom, kontrola koja vam propisuje i ispituje bukvalno svaki korak, dugotrajni pritisak koji vas natera da se izvitoperite prilagođavajući se, da se iskrivite pokušavajući da zauzmete položaj u kome najbolje izbegavate da izazovete narav svog partnera, osećajući se sve vreme onako kako mora da su se osećala stopala kineskih žena obuzdavana majušnim cipelama, dok nisu postala sasvim nakazna.

U početku, iako se vrlo brzo pokaže ono što će žena zatim dugotrajno trpeti, ona misli da ljubav sve pobeđuje i da će snagom svoje ljubavi sve promeniti. Takođe, ona veruje da mora da mu pomogne. Da uvidi da ima problem, da se leči, da izraste u onu osobu u koju se zaljubila. Takvo ubeđenje opstaje veoma dugo, jer partner koji je čudovište, nije stalno čudovište. On je i dalje periodično priseban, nežan, topao, zabavan, pametan, tojest, onakav kakav je stalno i intenzivno bio na početku, zato ona ne gubi nadu da može da mu pomogne.

1 1 Razlozi nerazuma: Zašto trpimo loše veze

Dok vreme prolazi, u poremećenoj vezi dešavaju se sve one stvari iz kojih se sastoji život normalnog sveta – rađaju se deca, zidaju se kuće, ide se na odmore. Takođe, menjaju se poslovi, ostaje se bez posla, oskudica smenjuje stabilnost. Život je dovoljno izazovan i bez dodatnih komplikacija, a ti izazovi nas ne ostavljaju na miru samo zato što već imamo dovoljno problema.

Editors choice