On možda deluje kao neko ko čeka na vašu inicijativu, ko je suviše fini da bi vam se suprotstavio, ko je nekako… Mlak. Ako obično birate neke žestoke tipove, sa njima znate na čemu ste i znate kako će vas povrediti, dok međutim, sa dobrim momicima ne znate kako se stvari odvijaju i zato treba da pokušate. Da biste dali sebi šansu da promenite perspektivu i steknete novo iskustvo.

On vas neće ostaviti u neizvesnosti, nećete se pitati zašto vas ne zove i nećete prezirati sebe što ste se opet našle u toj poziciji. Veza sa dobrim momkom možda nije mnogo uzbudljiva, ali zato ćete doživeti da vas neko tretira sa pažnjom i poštovanjem koje zaslužujete.

Kad dobar momak uradi za vas nešto što će vas oboriti s nogu, kad vam priredi romantične trenutke, ili radi ono zbog čega vam je mnogo sladak, on to čini iz sveg srca, a ne zato da bi se zbog nečega iskupio, ili da bi sakupio poene,jer namerava da učini nešto što vam se neće sviđati, ili prosto da bi vas zaveo, jer zna na šta žene padaju. On ne manipuliše osećanjima i ne igra emotivne igre.

dobar momak 1 Razlozi zašto treba da se zabavljate sa dobrim momkom
Comments