Još uvek se ne poznajete dobro, ali ste se našli u situaciji u kojoj očekujete dobru zabavu. Seks bi trebalo da bude radostan, jednostavan i zadovoljavajući, ali njemu ne ide. Pomišljate da mu se zapravo ne sviđate, da ga nešto na vama ili u vašem ponašanju odbija, a to je otkrio sad, kad je došlo do trenutka istine, ali najmanje su šanse da je to u pitanju.

Najverovatnije je nešto sa sledećeg spiska:

Prepao se jer nema iskustva

Velike su šanse da on ima žarku želju, ali nedovoljno iskustva i prosto je blokiran. I toliko je nesrećan što ne može da održi erekciju, da mu dođe da se ubije. Najzad ima priliku, a ne uspeva da je iskoristi. Frustracija mu neće dozvoliti da prevaziđe ta osećanja, a uporna nastojanja sve još više pogoršavaju. Ako vam prizna o čemu se radi, ne potcenjujte potencijal koji nije iskazao pri prvom susretu. Kad se opusti i shvati da nije privezan za stub srama, nadoknadiće vam.

Prepao se jer mu je veoma stalo da se dokaže

Možda mu se odavno sviđate i nije ni sanjao da ćete pristati. I eto prilike da ostvari svoje erotske snove, ali on jedino može da razmišlja o tome kako da se ne obruka i kako da se pokaže pred onom koja je pet nivoa iznad njegovih standarda. I naravno, sila ironije obavlja svoje. Neće se pokazati nikako i poješće se od muke. Ali ako mu pružite još neku priliku, važi isto što u prvom slučaju – biće srećan da vam nadoknadi.

razlozi zbog kojih mu pada Nije do vas – razlozi zbog kojih mu pada
Comments