Da bi veze odolele zubu vremena često je potrebno pažljivo birati reči, jer se pripadnicama lepšeg pola neretko diže kosa na glavi od pojedinih izjava njihovih partnera. Ove dame su nam navele rečenice koje, uprkos ljubavi, ne vole i ne žele da slušaju od svojih mladića.

Večeras ima jako važna utakmica, to se ne sme propustiti. Čini mi se da si se ove zime malo više popunila. Gladan sam kao pas, tako bi mi legao onaj tvoj sendvič. (Ana, 26 godina)

Pruži mi još samo jednu priliku. Popraviću se. Neću više nikada. (Nataša, 23 godine)

Meni je svejedno, ti odluči. Nikad nemaš vremena za mene. Ne postoje muško-ženska prijateljstva. (Dajana, 24 godine)

Uopšte mi nije jasno šta ti je sad. Da li možemo da odložimo planove za neki drugi put pošto me zvao drug sa kojim se dugo nisam video? Što se toliko sređuješ kad si mi lepa i bez šminke? (Marina, 29 godina)

Meni je svejedno. Kako god ti hoćeš. Kad te zovem na telefon – javi se! (Bojana, 23 godine)

Pa što ne kažeš da si to htela? Samo još jedno pivo. Moji ortaci kažu da sam papučar zbog tebe. (Jovana, 24 godine)

Požuri, kasnimo. Ne mogu sada, posle ću. Nemoj da se nerviraš. (Tamara, 20 godina)

Umor me savladao, pa sam ranije zaspao i zato ti se nisam javio. Pusti taj film jer je bolji, pa ćemo njega gledati. Još uvek ne znam sa kojim društvom izlazimo večeras. (Vesna, 22 godine)

A kako tvoje drugarice nemaju toliko drugova? Ti uvek plačeš bez razloga. Tebi nikad ništa ne odgovara. (Marija, 26 godina)

Nemoj da se nerviraš zbog svake sitnice. Znao sam da će ti se svideti poklon (ogrlica od cirkona, a ja ih ne podnosim). Moji su drugovi baš super momci, ne znam zašto ih ti ne gotiviš. (Sanja, 21 godina)


Sonja Josipović sebe smatra devojkom koja uživa u trenucima tišine koja joj uvek donese novu dozu inspiracije. Voli da piše i čita knjige, ali i da se druži sa ljudima od kojih može nešto novo da nauči. Osim sa rečima uživa i u igranju sa svojim zekom, koji joj često ne dozvoljava da neke svoje tekstove privede kraju. Voli svako godišnje doba, sve oblike umetnosti i sve vrste slatkiša (izuzev žele bombona). Autorka je bloga Svet obojen rečima.

Comments