Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Veze  nisu nimalo jednostavna stvar, a muško-ženski odnosi imaju tu draž da se zapetljaju za čas. Ne postoje pisana pravila koja bi nam pomogla da naša veza bude idealna, ali svakako postoje stvari koje ni pod tačkom razno ne smete govoriti ženama.

Muškarci, ovo su saveti za vas.

Ličiš mi na…

Ne, nikako ne smeš ženi reći da ti liči ili te podseća na neku drugu. Žene ne vole kad ih upoređuju, a ni kad ih stapaju sa drugim osobama, jer onda gube na jedinstvenosti i posebnosti.

Posebno ih razbesni kada ih uporedite sa bivšom, a muškarci imaju tu naviku da kažu: “I moja bivša je kao i ti, stalno histerisala”. Tek onda videćeš koja od njih dve je histeričnija. Dosadašnji primeri su dokaz da je svaka sledeća devojka gora, jača i glasnija.

1 6 Rečenice koje ne treba govoriti ženama

Dobro izgledaš

Kada te devojka pita za mišljenje, najmanje što očekuje je: “Izgledaš dobro”. Da li dobro znači isto što i površno? U ženskoj glavi da.

Ništa ne može zameniti komplimente: predivna si, zračiš, najlepša si na svetu. Devojka ne prihvata ništa manje od ovih komplimenata.

2 63 Rečenice koje ne treba govoriti ženama

Zvučiš kao moja majka

Verujemo da on najviše na svetu voli svoju mamu, ali devojke ne vole kad ih upoređujete sa njima. Ne može nikako njegova majka zauzeti mesto koje samo ja zaslužujem, pa čak i ako ti pričam vaspitne lekcije kao ona, nas dve nikada, ali nikada ne možemo biti iste.

3 6 Rečenice koje ne treba govoriti ženama

Ne uzbuđuj se, nema ništa od toga

Muškarci imaju tu moć da unište naše raspoloženje i rasprše san kao da je balon pun vode, jednim pokretom. Kada mesecima sanjamo neku haljinu, oni se sete da je neka stvar potrebnija. Kada uživamo u kolaču, podsete nas da goji, kada maštamo o poznatoj ličnosti, ne libe se da kažu da je gej.

4 6 Rečenice koje ne treba govoriti ženama

Sa koliko si ih bila dosad?

Nema muškarca kojeg ne interesuje sa koliko ih je bila pre njega. To pitanje muči ih i kopka, a devojke nervira. Zašto je to važno i zašto pobogu potencira na tome?

A onda, kad slaže nije dobra, a kad kaže istinu, tek nije.

5 6 Rečenice koje ne treba govoriti ženama

Violeta Stojanović

Editors choice