Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Reebok Srbija poziva svoje fanove da se na stranici, prijave za učešće u nagradnom konkursu za najbolji grafit – Reebok Classics Best Grafiti! Najkreativniji rad će biti nagrađen fantastičnim vikendom u Berlinu, a deset finalista će osvojiti vredne Reebok Classics nagrade.  Konkurs  Reebok Classics Best Grafiti otvoren je do 28. oktobra ove godine,  a mogu da se prijave svi koji misle za sebe da su kreativni, zabavni, jedinstveni i žele da postanu classic.

Ljubitelji Reebok brenda koji žele da učestvuju u ovom originalnom nadmetanju treba da posete Facebook stranicu Reebok Classic Best Grafiti,  i da u okviru aplikacije kompjuterski naslikaju svoj grafit. Učesnici koji osvoje najviše glasova od strane stručnog žirija i lajkova na facebook-u slikaće svoje grafite ispred Šoping centra Ušce. Žiri će na ovom finalnom događaju izabrati  najoriginalniji rad, koji će kreativnom umetniku doneti nezaboravni vikend u Berlinu – gradu grafita.

fotografija Reebok Grafiti Reebok: Konkurs za najbolji grafit

Deset finalista će osvojiti vredne Reebok Classics nagrade

Reebok Classics modeli namenjeni su mladima koji su optimistični, pristupaju životu sa smislom za humor i žive za putovanja, oni predstavljaju sportsku eleganciju, tradicionalni kvalitet i stil. Reebok Classics traje za sva vremena, baš kao najnovija Reebok Classics linija. Svi učesnici na konkursu za najbolji grafit, osvojiće popust na Classics proizvode u Reebok šopovima.

Editors choice