Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

RE:make Berlin od 11. do 15. septembra!

RE:make Berlin od 11. do 15. septembra!

Nakon dva izdanja u Beogradu, festival RE:make će se prvi put održati u Berlinu od 11. do 15. septembra. U saradnji sa agencijom za kulturni razvoj “Platoon”, koja je nastala u Berlinu, a radi i u Seulu, RE:make će imati priliku da se predstavi jednom od najvećih umetničkih centara u Evropi. Kroz izložbe, radionice, predavanja, intervencije u javnom prostoru i prezentacije projekata RE:make i “Platoon” šire koncepte remake pokreta i kulture.

Remake festival bavi se uvođenjem upcyclinga, reciklaže i ekologije u kreativne procese i u svakodnevni život. Remake ima za cilj da inspiriše i aktivira širu javnost da razmisli na koje sve načine mogu nešto ponovo da upotrebe – od starih patika, do davno zaboravljenih ideja. Remake teži da kroz svoje aktivnosti širi ekološke vrednosti i da ukaže na koji način one mogu da obogate našu svakodnevicu.

Ana Djordjevic mentalna radionica RE:make Berlin od 11. do 15. septembra!

Ana Đorđević, mentalna radionica

“Iz onoga što sam imao prilike da vidim na festivalu, RE:make nije samo fizički rimejk stvari, već i neka vrsta RE:make zajednice gde se ljudi okupljaju, pokušavaju da na drugi način urade nešto, imaju novi pristup kulturi grada i države, okupljaju ljude otvorenog uma i rimejkuju stara shvatanja u cilju stvaranja novih stavova.” – Kristof Frank, osnivač “PLATOON CI”.

“Platoon” je agencija za kulturni razvoj i mreža radikalnih umova iz celog sveta, koji razmenjuju znanja, sarađuju i stalno smišljaju nove ideje! U Berlinu i Seulu, u “Platoon Kunsthalle” kreira se prostor za delovanje različitih subkultura kroz događaje, izložbe, radionice i predavanja. U programu “Platoon”-a podjednako su zastupljeni street art, grafički dizajn, performansi, digitalna umetnost, moda, film, žurke kao i političke intervencije.

“Mi se bavimo kulturnim razvojem, što je na kraju krajeva slično Remake-u, tako da i mi pokušavamo da okupimo ljude otvorenog uma, da ih podržimo, povežemo, pružimo im priliku da stvaraju projekte koji su drugačiji, koji mogu da budu iritantni široj publici, ali možda i inspirativni ljudima koji su na poslu od devet do pet, i koji će im ukazati na nove pravce razmišljanja – kako u kulturi, tako i životu.” – Kristof Frank.

Dugoročna saradnja između RE:make i “Platoon”-a nastaviće se posetama brojnim svetskim i evropskim kulturnim centrima.

Nakon Berlina, RE:make će se održati u Beogradu od 30. oktobra do 3. novembra 2013. godine.

 

Editors choice