Kreativni direktor istoimenog modnog brenda Giambattista Valli, i ove godine u Parizu, pokazao je neverovatno umeće i kreativnost koji su oduševili modni svet. Već nekoliko dana, visoka moda je sasvim okupirala Grad svetlosti, a najveći i najbolje kreatori i dizajneri prikazuju ono na čemu su vredno radili već neko vreme.

Kao i što se često od Giambattista Valli-ja očekuje, mogli smo da vidimo svečane, elegantne i balske haljine, ali zamišljene na drugačiji način, nego što je neko ustaljeno mišljenje kada su ovakve kreacije u pitanju. Može da se primeti da je u svojim kreacijama predstavio princeze XXI veka, moderne devojke koje žele “komad” bajke na sebi.

Đanbatista Vali 1 Revija modne kuće Giambattista Valli u Parizu pokazala kako izgledaju savremene princeze Đanbatista Vali 2 Revija modne kuće Giambattista Valli u Parizu pokazala kako izgledaju savremene princeze Đanbatista Vali 3 Revija modne kuće Giambattista Valli u Parizu pokazala kako izgledaju savremene princeze Đanbatista Vali 4 Revija modne kuće Giambattista Valli u Parizu pokazala kako izgledaju savremene princeze Đanbatista Vali 5 Revija modne kuće Giambattista Valli u Parizu pokazala kako izgledaju savremene princeze Đanbatista Vali 6 Revija modne kuće Giambattista Valli u Parizu pokazala kako izgledaju savremene princeze
Comments