Iako je Rihanna u poslednjih nekoliko meseci u oku javnosti ponajviše zbog svoje nove veze sa rep muzičarom ASAP Rocky-jem, sa kojim je nedavno i sarađivala u okviru kampanje za Fenty Beauty liniju kozmetike, Rihanna ne namerava da stane u svojim kreativnim podvizima kojima privlači medijsku pažnju. Ona je u poslednjih nekoliko meseci lansirala novi proizvod #glossbombheat sjaj za usne, a zatim i liniju donjeg veša SavagexPride, kako bi iskazala svoju podršku prema LGBTQ+ zajednici tokom Pride meseca. Sada je došao red na Fenty parfem, a nama ostaje samo da se pitamo šta je sledeće Rihanna naumila.

Iako još uvek na videlu nemamo vesti o njenom najnovijem albumu, niti o novim singlovima (sećate se, Rihanna je muzičarka i glumica, uz to što je i uspešna žena u svetu biznisa) – Rihannu smo nedavno mogli videti na snimanju spota za novu pesmu ASAP Rocky-ja u kojoj će učestvovati, a fotografije sa seta apsolutno su #zapalile internet”. Rihanna i ASAP blistaju zajedno, oboje razume se u autfitima koji su savršen miks high fashion mode i opuštenog street style-a, a ovaj spot već sa nestrpljenjem iščekujemo, iako nemamo informacija o tome kada će tačno biti objavljen.

Rihanna je zaista od mlade R&B pevačice sa Barbadosa veoma brzo postala savremena ikona stila i inovativna muzičarka sa hitovima sa milionskim i čak bilionskim brojem pregleda i preslušavanja na platformama YouTube i Spotify, i neverovatno nam je da je ona koja je bila naš teen idol, i dalje idol naših života. Čini nam se da slobodno možemo da kažemo kako svaka žena na ovom svetu barem pomalo želi da bude Rihanna, i ne krivimo ih za to. I mi bismo rado provele dan u ulozi Rihanne! A sada kada njen miris uskoro izlazi u prodaju, možda ćemo na trenutak moći i da se osetimo kao ona.

Naslovna fotografija: instagram.com/badgalriri

Jovana Pantić

Comments