Rihanna, naša omiljena “loša devojka”, održava svoj imidž lepotice iz godine u godinu. Iako bismo, moramo priznati, bili najsrećniji da vam donesemo vesti o njenom dugo iščekivanom, novom albumu R9 – to ipak nije slučaj. Danas smo ovde kako bismo analizirali Rihannin stil, koji uspeva da nas fascinira i iznenađuje svakim danom, jer ćemo tako možda proniknuti u njenu magiju, koja je očigledna, a ipak se čini tako nedostižnom. Takođe, sve i da u tome baš ne uspemo, moći ćemo da se inspirišemo i nakon ovog teksta isplaniramo naše autfite u bad girl Riri stilu. Ono što Rihannu krasi je nedvosmisleno samopouzdanje, kao i ljubav prema sebi i dobro poznavanje svog duha i tela, i čini nam se da je to dobra početna tačka. A nakon što upoznamo sebe (mada ćemo se celog života menjati i otkrivati nove tajne koje u sebi nosimo), možemo preći na odevanje u svom stilu. Evo kako to Rihanna radi bez greške.

Floralni set za leto

Rihanna se ne boji floralnih dezena, a ona je naša savršena inspiracija za letnje dane koji dolaze. Ovog leta u trendu će biti sveži, cvetni, raznobojni dezeni, kao i matching setovi kupaćih kostima sa kimonom ili ogrtačem za plažu, preko. Ovaj kimono poželećete da nosite i u svojim svakodnevnim autfitima, garantovano, a u njemu ćete izgledati kao prava kraljica leta, koja sa sobom donosi sunce i dobro raspoloženje.

All Black Beauty

Kada je u pitanju svečana prilika ili događaj, Rihanna se vraća klasici, ali, naravno, uvek sa savremenim twistom. Ovog puta možemo reći da ona istovremeno nosi bezvremensku crnu haljinu, i autentično kreatorsko odelo sa pažljivo iskrojenim karnerima, koji joj uokviruju rukave i blago skrivaju lice. Takođe, ona zna kako da svojim makeup lookom, kao i frizurom, upotpuni svoj autfit, i naglasi njegovu autentičnosti na pravi način.

Pastelnoplavi i roze combo

Pastelnoroze i nebo-plava boja biće u trendu ovog proleća, a primetićemo ih kako u odevnim kombinacijama, tako i u makeup lookovima. Rihanna, kao jedna od poznatih ličnosti koje važe i za trendsettere je već iznela stajling u ovim tonovima, u odlasku na večeru u Los Anđelesu. Ovaj stajling na njoj deluje veoma casual, iako on to uopšte nije, a mi već želimo da ga imamo u svojim gardroberima.

Summer Vibes

Leto nam se bliži, i mada znamo da imamo još čitava dva meseca do njega, pustite nas da uživamo u ovoj pomisli! Rihanna i u ovom slučaju ima savršen autfit za nas, koji je spoj opuštenog street stylea i visokih potpetica – jer iskreno, zašto da ne? Ovaj stajling neodoljivo nas podseća na dvehiljadite godine u kojima smo i same nosile plitke teksas suknje, a u kombinaciji sa ovom košuljom ona dobija savremeni twist. Naravno, ne smemo zaboraviti ni dezenirane naočare za sunce koje celom ovom looku daju dodatno poseban vajb.

Comments