Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Naslovnu stranu desetog jubilarnog “Vogue Shape” izdanja pokriva trenutno aktuelna Rijana. Pozirajući u Chanel-u za objektiv čuvene Annie Leibovitz ona izgleda onako kako na nju nismo navikli u poslednje vreme: nevino i nežno. U šokantnom intervjuu gde Riri govori o čudnom odnosu sa svojim ocem, u skladu sa tematikom izdanja priča i o svom telu: “Za vreme praznika shvatim da ja zapravo volim svoje telo iako nije baš savršeno kao po definiciji. Jednostavno se osećam seksi. Po prvi put ne želim da se rešim svojih oblina. Samo želim da ih naglasim. Moje telo je komforno, a nije nezdravo, zato ću da “razbijam” njime”. I priznaćemo da je razbila. Inače ovo je prvi put da Rijana sarađuje sa ovim prestižnim magazinom. Do saradnje je trebalo doći još prošle godine, ali su golišave fotke procurele u javnost i saradnja je ubrzo prekinuta. Pogledajte kako izgleda luksuzna Rijana na najnovijim fotografijama.

rihannavogueapril2011 Rihanna za aprilski Vogue rihanna vogue Rihanna za aprilski Vogue rihanna vogue1 Rihanna za aprilski Vogue rihanna vogue2 Rihanna za aprilski Vogue rihanna vogue3 Rihanna za aprilski Vogue rihanna vogue4 Rihanna za aprilski Vogue
Tara Tomović je studentkinja novinarstva i najveći beogradski hedonista. Optimistična plavuša koja jedino zaljubljenost u Anthony Kiedisa nije prerasla. Totalno drugačija od drugih. Moto: “Energy flows where your attention goes.”

Editors choice