Veseli bend iz Postire, obradio je kultnu pesmu Darka Rundeka “Ruke”, a u spotu se pojavljuju deca koja znakovnim jezikom (rukama) izvode numeru zajedno sa muzičarima

Ukulele, klarinet, bubanj i troglasno pjevanje – tako ukratko zvuči Ljetno kino i pesme iz različitih razdoblja i stilova, koje u njihovoj obradi sve postaju dobre za ples.

Bend je okupio Max Juričić (ex Film, Azra, Vještice, Le Cinema, Šo!mazgoon, Picigin band) u leto 2009. na Braču i od tada nastupaju na urnebesnim zabavama na jadranskim ostrvima, u najboljim klubovima, na otvaranju filmskog festivala u Kanu, na velikim glazbenim festivalima InMusic, EXIT… svuda gde je potreban bend koji će zabaviti i rasplesati ekipu.

Višegodišnja saradnja Ljetnog kina s Vladom Divljanom ostala je zabeležena na EP ”4 GODIŠNJA DOBA” (singlovi Najlepša, Vodim te na more, Samo jednu ljubav imam, Iza osmeha) i na koncertnom albumu ”Live@TVORNICA KULTURE”.

Plakat Rundekove “Ruke” dobile potpuno novo značenje spotom Ljetnjeg kina

Ljetno kino će za Beograđane i sve one koji se nađu u Beogradu, nastupiti 30. juna, na letnjoj sceni kluba Bitefartcafe, na Kalemegdanu. Karte za koncert možete nabaviti na svim prodajnim mestima eventim i ddtickets, kao i online.

Pogledajte spot za pesmu “Ruke” u kojoj deca znakovnim jezikom izvode pesmu zajedno sa muzičarima

U saradnji sa Bitefartcafe-om poklanjamo vam 5×2 karte za koncert koji je rezervisan za 30. jun na letnjoj sceni kluba Bitefartcafe, na Kalemegdanu. Prvih petoro koji nam se jave na email redakcija@wannabemagazine.com dobiće po dve karte. Dobitnici će biti kontaktirani putem emaila. Srećno! 

Comments