Napravi sebi osvežavajuću kupku 

Razmazi sebe, udovolji sebi na način na koji misliš da je najbolji. Potrudi se da se tvoje telo oseća lepo, radi stvari koje mu prijaju. Uživaj u tim momentima. Topla mirišljava kupka, nežna muzika, bez reči najbolje, kako ne bi pogodile tamo gde ne treba i apsolutno prepuštanje. Dopusti sebi da uživaš!

Slušaj muziku češće 

Pod obavezno je da slušaš muziku što češće i to onu tvoju omiljenu. Probaj da daš šansu nekim novim taktovima i pravicima. Možda u ovim trenucima zavoliš nešto što do sada nisi volela.

Pronađi novi hobi

Znaš ono kada si u vezi pa ne stižeš da se posvetiš nekim stvarima koje voliš ili koje bi možda volela da radiš. Partner ti je prioritet, kao i vaše viđanje, a realno je da neke stvari, zbog različith interesa, ne možete da radite zajedno. E pa sada je vreme da počneš da radiš sve ono što si nekada htela, a nisi imala vremena. Ajde, ustani, kreći, pokreni se. Nema čekanja!

Reci “da” svemu 

Mislim ne naravno bukvalno svemu. Ali ne odbijaj svoje drugarice kada te pozovu da izađete u bioskop. Možda ti se nekada ne izlazi, ali zatvaranje u kući ne doprinosi i to nikako ne treba da ti postane rutina. Nateraj se malo da se pokreneš i biće ti sve lakše. Znaš i sama da ćeš se nakon vremena provedenog sa prijateljicama osećati bolje. 

Naslovna fotografija: instagram.com/in.a.relationship.with.freedom/

Jelena

Comments