Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Kako da pomogneš svojoj BFF da ima više samopouzdanja i vere u sebe?

Giorgio Armani beauty sa zadovoljstvom predstavlja Ryana Reynoldsa kao novo zaštitno lice mirisa Armani Code. Kampanja sa kanadskim glumcem i producentom u glavnoj ulozi biće objavljena u februaru 2019. širom sveta.

“Kao simbol modernog, potpuno ispunjenog muškarca, Ryan Reynolds savršeno otelotvoruje savremenu senzualnost Armani Code muškarca: zrači harizmom, veran je sebi, krasi ga urođeni smisao za stil i poseduje baš pravu dozu ironije”, ističe g. Giorgio Armani.

rajan rejnolds Ryan Reynolds je novo zaštitno lice mirisa Armani Code

Prva kampanja sa Reynoldsom u glavnoj ulozi posvećena je novom mirisu iz linije Armani Code, Armani Code Absolu. Film je režirala Reed Morano, dobitnica nagrade Emmy za seriju “Sluškinjina priča”, dok je za fotografije zaslužan Matthew Brookes.

Armani Code lansiran je 2004. godine kao moderni odraz sopstvenog ispunjenja i jedinstvene ličnosti, otelotvorujući muškarca koji sa lakoćom savlada umetnost zavođenja. Među deset je najprodavanijih muških mirisa na svetu.

armani Ryan Reynolds je novo zaštitno lice mirisa Armani Code

Ryan Reynolds, glumačka zvezda i producent nominovan za nagradu Golden Globe za film “Deadpool” studija 20th Century Fox koji je oborio sve rekorde, jedan je od najtalentovanijih glumaca današnjice. Besprekorno otelotvoruje likove u različitim žanrovima, bilo da je reč o drami, akciji ili komediji.

Reynoldsova karijera je u stalnom usponu, a opus filmova u kojima je nastupio u glavnoj ulozi zaista je impresivan: od akcijske komedije “Čuvaj me s leđa”, preko trilera “Trag života”, “Sigurna kuća” i “Živ zakopan”, drama “Green Lantern”, “Žena u zlatu” i “Groznica u Mississippiju” i horora “Horor u Amityvilleu”, do komedija “U tuđoj koži” i “Prisila na brak”.

Kada je reč o nadolazećim projektima, režirao je i igra glavnu ulogu u filmskoj adaptaciji detektivske društvene igre “Clue” i u iščekivanom novom filmu Michaela Baya “6 Underground” koji će na zimu 2019. biti prikazan na Netflixu.

Ryan Reynolds je i član Upravnog odbora fondacije Michael J. Fox za istraživanje Parkinsonove bolesti.

Editors choice