Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Sa dečkom na striptiz?

Sa dečkom na striptiz?

Poznate ličnosti svakako znaju šta je dobar provod. Od skoro, u Holivudu je postao popularan izlazak u striptiz klub, ali u paru. Rijana i Drejk su pokrenuli ovaj trend, kada su za romantični izlazak odabrali striptiz klub u Hjustonu.

Keti Peri i Džon Mejer su takođe skoro ostavili ozbiljan novac u klubu u Santa Barbari i čak se fotografisali sa stiptizetama.

Danas se pitamo da li ovakav izlazak može ojačati vezu i podgrejati strasti ili ovakve akcije ipak predstavljaju opasnost za vašu ljubav?

Pozitivne strane

Ovakav izlazak svakako zvuči zanimljivo! Ovo može biti veoma seksi i uzbudljivo za oboje. Toliko erotike, seksi muzika, nage žene koje vam igraju u krilu… Svakako je nešto drugačije od onoga na šta ste navikli.

Odlazak u klub koji miriše na seks, a u kome nema seksa, samo će pojačati strasti između vas dvoje i posle izlaska nećete moći da skinete ruke jedno s drugog.

Naravno, ovo podrazumeva da budete u dobrom raspoloženju, sigurni u sebe, spremni na dobar provod. Nikako nije preporučljivo da idete ako ste ljubomorni i ako ćete se posvađati sa dečkom zato što gleda druge žene. Pa to je poenta tog kluba, sećate se?

Negativne strane

Clean Star Sa dečkom na striptiz?

Da li bi vam smetalo da vaš muškarac pohotno gleda druge žene?

Lako je Rijani i Drejku koji su za ovo veče potrošili 17,000 dolara. Izlazak u ovakav klub koštaće vas više od prosečnog izlaska.

Takođe, ako ste ljubomorni i ne možete da zamislite da neka druga, još gola i vrlo zgodna žena grli vašeg muškarca i uvija mu se u krilu, nikako ne idite. Takođe ako nemate samopouzdanja i ako ćete posle ovog izlaska razmišljati da vi možda ne umete da pružite svom muškarcu sva zadovoljstva koje bi on možda očekivao, nikako nemojte da izlazite.

Nije samo do žena, mnogim muškarcima je takođe neprijatno da izlaze sa svojim lepšim polovinama na ovakva mesta. To su oni muškarci koji smatraju da neke stvari nisu za žene ili prosto nisu za njihove žene.

Striptiz za njegove oči

Ako vam je ova ideja dopadljiva, ali ipak ima mnogo stvari koje vam se ne dopadaju, razmislite o priređivanju striptiza za svog muškarca. Odaberite pesmu, prigušite svetla i sve ostalo će doći spontano.


Lenka Gatić

Editors choice