Sa mnom ti je brza vožnja u kabrioletu. Pa onda: 200 na sat, na zadnjem sedištu moga auta. Na kraju: da voliš me, reci pa da znam, da li da te opet provozam.

Auto (dat je primer kabrioleta, ali su prihvatljivi i drugi modeli) – višenamenski proizvod koji, osim za vožnju, služi i sa još neke eksplicitne scene. Raspolaže velikom moći transformacije, lako prelazi iz sredstva za vožnju u sredstvo za obavljanje bračnih dužnosti iliti seksa.

Dakle, seks u autu. Za ili protiv? Definitivno za, ako želite da isprobate nešto novo, uzbudljivo, ako ste mladi i naloženi, ako nemate gde drugde i tako te fore. Ipak, treba biti pripremljen i na određene stvari obratiti pažnju. Ovako:

Pazite na parkiranje, tj. mesto gde ćete parkirati svoj auto. Da se pretpostaviti da svaki iskusni vozač zna koja su mesta skrivena i nedostupna svakome, i kao takva, savršena za vašu ljubavnu avanturu. Što zabačenije i mračnije mesto, to su i veće šanse da možete lepo da uživate. Naravno, ako je tu još neki auto zbog iste stvari zbog koje i vi, ne brinite, svako gleda svoj posao. Plus, niko vas neće smatrati izopačenim i perverznim!

slika 132 Sa mnom ti je brza vožnja

Seks u autu – za ili protiv?

Sada kada ste se lepo parkirali, odlučite gde ćete. Imate više opcija – prednje, mesto suvozača, zadnje sedište, hauba, zadnji ili bočni deo auta na koji se možete nasloniti pa stojeći. Pustite mašti na volju! Ako baš hoćete, popnite se i na krov!

Prednje sedište je super zato što vam neće smetati volan. Povucite ga što dalje možete, možete ga i spustiti, u zavisnosti od poze na koji ste se nameračili. Misionarska poza ili jednostavno neka improvizacija u sedećem položaju je sasvim kul. Naravno, strasti su uvek na prvom mestu, poza i mesto su nebitni!

Zadnje sedište je takođe dobro jer – biće vam bolje sto puta! Možete imati više mesta i može vam biti udobnije, a ako je napolju toplo, slobodno otvorite vrata auta i potpuno se raširite!

slika 233 Sa mnom ti je brza vožnja

Na haubi je baš zanimljivo

Malo egzibicije nije naodmet, pa kad ste već tu, isprobajte seks na haubi. Vi lezite, na leđa ili stomak, a on neka stoji i radi. Uzbudljivo, uzbudljivo, uzbudljivo!

A ako je vaš muškarac jak, probajte i uz auto, stojeći. Vi se naslonite na vrata ili gepek, a on neka vas podigne i, znate već šta.

U šali sam rekla da se popnete i na krov ako hoćete, ali, ako vam je to neka želja ili fantazija – ne branim! Samo javite kako je bilo!

Izvori fotografija: rihanna1.ru, thesmokinggun.com


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak” film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta” po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Comments