Ima stvari oko kojih ćete se lako sporazumeti sa svojim novim dečkom, još od prvog seksa. A neke ćete ostaviti za malo kasnije, kad se bolje upoznate, malo više uigrate i opustite i kad se osećate slobodnije da mu kažete šta vam se ne dopada, da mu predložite nešto što biste želele ili da ga prepadnete nekom kategoričnom tvrdnjom.

Nisam baš luda za oralnim seksom

Dajte mu fore. Dajte sebi fore. Možda vam se dopadne kako on to radi. A možda on to radi samo zato što misli da je obavezno da muškarac to radi i prilično nema pojma šta radi, ali je istrajan. Posle nekoliko puta bez pomaka u rezultatima ili makar u povećanju vaše spremnosti da se opustite, recite mu da to baš nije vaša omiljena seksualna aktivnost. Takođe, ako ne volite ni da pružate oralni seks, pristanite ponekad, ali ako on insistira i smatra to obaveznim tretmanom, recite mu da niste baš ludi za tim. To znači da treba da ceni vaš napor, kad se rešite da mu ispunite želju.

A da probaš jezikom

Druga varijanta istog predloga je, a da probaš prstima. Jer možda smatrate da će biti spretniji sa jezikom – ili sa prstima – zavisno od toga šta više volite i šta njemu bolje ide. Sačekajte malo, dajte osnovna uputstva, a ako se ne snalazi, neka proba da radi jezikom, ono što pokušava prstima, ili obrnuto. Kad mu pođe za rukom (ili jezikom) to što pokušava, nemojte to zadržati za sebe, nego ga nagradite svojim reagovanjem.

par tekst Sa novim dečkom u krevetu: Pet stvari koje mogu da sačekaju

Imam ja još erogenih zona

Malo stiskanja bradavica, malo stimulacije klitorisa, ljubljenje i to je to. U suštini jeste, ali kad vidite da je to sve što je svaki put na repertoaru, tražite da vas dodiruje i mazi tamo gde njemu samom nije palo na pamet da pokuša. Možda je lenj, možda sebičan, možda nije posebno maštovit, a možda nije dovoljno slobodan sa novom partnerkom. Tražite šta vam treba. Vodite mu ruku. Milujte vi njega i recite mu da želite da i on tako dodiruje vas. Pazite, oni su često preterano golicljivi.

Comments