Lady weekend – manifestacija prvenstveno posvećena damama održaće se 5. i 6. marta u Mercator Centru Beograd. Posetioci će dane vikenda provesti uživajući u veoma raznovrsnom programu koji su pripremili izlagači specijalno samo za sve posetioce.

Oko 30 izlagača predstaviće svoje proizvode za dame, od onih neophodnih poput kozmetike, nakita, napitaka, razne vrste hrane, pa sve do onih koji ih informišu i opuštaju – knjige, časopisi, filmovi, muzika. Neki od njih pripremili su i kreativne radiocice u kojima dame mogu da učestvuju, takmiče se, a najbolje očekuju vredne nagrade.

Dame će uživati u svemu što ih očekuje na ovoj manifestaciji, a njihove jače polovine ih mogu obradovati poklonima, koje ovde mogu naći po specijalnim popustima.

LADY WEEKEND Sajam za žene: Sve za dame na jednom mestu

Posetioci će moći da se posavetuju sa stručnim licima iz oblasti nege svake savremene žene. Zatim, tu će biti i šminkeri i frizeri koji će se potruditi da dame tog vikenda zasijaju posebnim sjajem, a potpuno besplatno moći će i da urade manikir i još dosta toga očekuje ih ovog vikenda na manifestaciji.

Oranizatori zajedno sa partnerom Mercator Centrom, kao i sponzorom manifestacije – Dove pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady weekend-a.

Comments