Sajber seks je postao uobičajena praksa i zamena za “pravu stvar”. Često se postavlja pitanje od strane “običnih” ljudi: da li sajber seks treba doživeti kao prevaru, naročito ako je jedan od partnera koji ga upražnjava pronašao “srodnu dušu”.

Većina ljudi je već iskusila neki oblik sajber seksa, uglavnom sa virtuelnim prijateljima, a ponekad i sa potpunim strancima. Kako možemo definisati sajber seks? To je umetnost da imate sugestivne verbalne seksualne odnose bez ikakvog fizičkog kontakta.

Sejber seks Sajber seks – Dobro došli u Sajberiju

U suštini, kucanjem na tastaturi, muškarac i žena mogu da dožive virtuelni seks. Iako je cela ideja seksa preko kompjutera nekonvencionalna, može osloboditi od stresa, i obično pruža izvor sigurnosti nesigurnim osobama. Većina muškaraca i žena sajber seks smatra varanjem, iako ne dolazi do fizičkog kontakta.

Kada je reč o sajber seksu, možda ćete morati da investirate u mikrofon, u najmanju ruku. Na taj način partner može da čuje vaše uzbuđenje. Ne postoji ništa teže nego biti neverovatno uzbuđen, a da pritom morate da kucate jednom rukom. Bez obzira na to da li imate mikrofon ili ne, potrebno je da budete kreativni. Mašta je ključ uspešnog sajber seksa. Naravno, izražavanje zavisi i od druge osobe – neke žene žele da čuju vulgarne stvari, dok druge vole stvari tipa “šetali smo po plaži, pogledala si u mom pravcu”. Ispitajte to dok ne počnete da fantazirate. I da, nikako nemojte kucati “Oh da, dušo, da!” Molim vas!

Comments