Program čija popularnost iz dana u dan sve više raste svakako je Instagram. Većina devojaka koje prate modne trendove i koriste ovaj program znaju o čemu je reč.

Naime, Instagram je program pomoću kog se obrađuju slike uz mogućnost objavljivanja istih.

112 Samo neki od razloga zašto treba zapratiti modne blogerke na Instagramu

Ova društvena mreža zaživela je u enormnim količinama u poslednje vreme. Svi je koriste. I mladi i stari i poslovni ljudi, ali i modne blogerke. Njima najviše koristi kao promocija njihovog bloga, ali i kao odlična reklama njihovog stila. Kupe najnoviju krpicu, odmah se obaveste pratioci na Instagramu. Ručaju u nekom restoranu, opet se hrana provlači kroz Instagram. Naprave po koji selfie, najlepši se kači na Instagram. Bliži se Nedelja mode u Parizu, znajte da pljuštaće slike. Kod kuće sam i smaram se, gori Instagram. Sve u svemu, danas se bez Instagrama ne može, posebno ako si modni bloger.

Definitivno najpropraćeniji na ovom programu jesu blogeri. Ovaj program omogućava ne samo da pratimo modne trendove, već i to šta su modne blogerke jele, gde putuju, kako provode svoje slobodno vreme, kako spavaju, bude se, sa šminkom i bez.

Uticaj blogera je sve veći kod nas, a osim što sledite njihove modne savete virite u njihovu svakodnevicu, a postoje i stvari koje možete usvojiti, a biće vam od koristi. Nekad je preterano korišćenje Instagrama opravdano, a pogledajte i kada.

38 Samo neki od razloga zašto treba zapratiti modne blogerke na Instagramu

Blogeri su oni ljudi koji vode računa o svakom detalju, a evo i razloga zašto ih treba zapratiti na Instagramu.

– Ukazuje vam da nema ništa čudno u tome što se slikate nasred ulice sa kaputom u rukama.

– Navodi vas da unesete malo svežine na svom radnom mestu. Osvežite cvećem, knjigama i stvarima koje vi volite.

– Pomažu vam da obratite pažnju na detalje, samim tim da upotpunite svoj prostor. A sve to se odražava na vaše raspoloženje.

– Uče nas da pravilno koristimo Instagram.

– Ako ste željni popularnosti, ugledajte se na njih. Pogledajte šta oni to slikaju, koliko dnevno objavljuju fotografije i vaša popularnost u društvu će porasti.

– Pomaže vam oko izbora naslova fotografije.

– Tu su da vam ukažu da nema ništa loše u tome ako nosite stare stvari. Sve to može da se super uklopi i izgleda sjajno.

– Ukoliko ste u nedoumici šta da izaberete i kako da se obučete za datu priliku, zapratite blogere i oni će vam je rešiti.

– U potrazi ste za magičnom torbom ili drugim komadima, blogeri su uvek u skladu sa svetskim trenovima, a njihove pomoći nikad naodmet.

– Pomažu vam da budete svoji i da se izdvajate u nečemu. Budite jedinstveni!

– Počinješ da misliš da živiš u Holivudu. Još jedna pozitivna strana je ta da možeš na kratko da odeš mislima daleko.

– Kad se mislite kako ćete ispasti na fotografiji, blogeri su tu da vam nađu rešenje. Nabacite naočare za sunce i nedostaci se neće primetiti.

– Ne možete, a da se ne zapitate da li su blogeri otporni na bolest? Pitate se kako uvek stignu sve da slikaju? Nisu. A da bi vam to potvrdili zapratite ih na Instagramu.

– Takođe će vas naučiti da svaka fotografija treba da ima priču. Ako ste srećni pokažite to, ako ste tužni, takođe.

– I za kraj, blogeri stavljuju na Instagram zanimljive fotke sa citatima, koje inspirišu i ulepšavaju život.

Da biste saznali sve ono što vam mi nismo rekli, zapratite blogere, jer od njih možete svašta novo saznati i naučiti. Ko zna, sutra možda neko od vas bude na njihovom mestu. Sada vas ovde ostavljamo i vidimo se na Instagramu.

29 Samo neki od razloga zašto treba zapratiti modne blogerke na Instagramu 48 Samo neki od razloga zašto treba zapratiti modne blogerke na Instagramu 56 Samo neki od razloga zašto treba zapratiti modne blogerke na Instagramu 62 Samo neki od razloga zašto treba zapratiti modne blogerke na Instagramu 73 Samo neki od razloga zašto treba zapratiti modne blogerke na Instagramu 83 Samo neki od razloga zašto treba zapratiti modne blogerke na Instagramu 91 Samo neki od razloga zašto treba zapratiti modne blogerke na Instagramu 101 Samo neki od razloga zašto treba zapratiti modne blogerke na Instagramu 113 Samo neki od razloga zašto treba zapratiti modne blogerke na Instagramu 122 Samo neki od razloga zašto treba zapratiti modne blogerke na Instagramu 131 Samo neki od razloga zašto treba zapratiti modne blogerke na Instagramu

Violeta Stojanović

Comments