10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/2

Ako si i ti, baš kao i ja, zavisnik od slatkiša, onda ti je dobro poznata sledeća situacija – ušuškana si u svom domu, piješ omiljeni čaj ili kafu, i baš u tom trenutku poželiš da pojedeš nešto slatko. Ali, kako se izvući iz topline doma i izaći napolje, kada je tako hladno? Večiti problem nas ljubitelja slatkiša, znam! Zato sam bila oduševljena i, malo je reći, presrećna kada sam čula za SMAZ. Zvuči zanimljivo, da, ali biće još zanimljivije kada čuješ šta ti on omogućuje!

Sećaš se onih starih ice-cream kamiončića, koje smo imali priliku da vidimo u američkim filmovima?! SMAZ je upravo nova verzija tog starog koncepta, uz jednu malu, ali značajnu promenu. Naime, da bi u američkim kamiončićima kupio sladoled, morao si da izađeš iz kuće, a SMAZ ti tvoj omiljeni slatkiš donosi na kućnu adresu! Nema više mrzovolje, nema više smrzavanja, već samo beskrajnog skoka hormona sreće! 

smaz slatkisi 1 Samo poželi i tvoj omiljeni SLATKIŠ će doći na TVOJU adresu!

Kako da znaš da je SMAZ u tvom komšiluku? Razvijena je platforma koja sve svoje korisnike, karakterističnom melodijom na telefonu, obaveštava kada se SMAZ vozilo nalazi u njihovoj blizini. Tako, svaki od korisnika ima priliku da naruči neki od kolača koji se nalaze u dnevnoj ponudi i da ih brzo i lako dobije na kućnu adresu, za svega nekoliko minuta, bez plaćanja dostave čak i ako je u pitanju samo jedan kolač! Ostvarenje svih tvojih snova, znam!

Editors choice