U nedelju, 10. aprila od 18 časova, članovi Tropico benda družiće se sa posetiocima UŠĆE Shopping Centra, na Centralnom trgu i podeliti 100 CD-ova.

Rođendanski mesec UŠĆE Shopping Centra započeo je dobrom muzikom, a slavljenička atmosfera se nastavlja. Tako će svi fanovi Tropico benda biti u prilici da upoznaju, fotografišu se i dobiju autograme od članova ove popularne grupe u UŠĆE Shopping Centru, i to neposredno pred njihov veliki beogradski koncert zakazan za 16. april.

 Samo u Ušće Shopping centru druženje sa Tropico bendom

Tokom rođendanskog meseca UŠĆE Shopping Centra koji traje sve do 30. aprila, posetioce očekuju brojna iznenađenja, dosta dobre zabave, kao i čak 777 vrednih nagrada. Ove godine, sedmoro najsrećnijih posetilaca imaće priliku da osvoje platne kartice UniCredit Banke sa po 250.000 dinara za šoping, njih 70 osvojiće kartice u vrednosti od 5.000 dinara, a 700 posetilaca dobiće na poklon kartice u iznosu od 2.000 dinara. Sa jednom ili dve kupovine u UŠĆE Shopping Centru, tokom rođendanskog meseca, čiji je ukupan iznos veći od 5.000 dinara, automatski se stiče pravo za učešće u velikoj UŠĆE nagradnoj igri “Mesec dana 7. rođendana”

UŠĆE Shopping Centar je jedini slavljenik koji svoj rođendan slavi mesec dana – dođite da proslavimo zajedno!

Comments