Dragi gosti, dobrodošli. Circus Orgasmós samo danas u vašem gradu. Za vas, samo ovoga puta potpuno besplatno. Uz mrvicu poniženja, nudimo nebulozna rešenja, slikovite prikaze i detaljna objašnjenja. Današnje atrakcije: Na trapezu – super žena – žena koja može da svrši u toku jednog odnosa preko deset puta! Na žici – očajna žena – žena na ivici nervog sloma, žena bez orgazma! Na parteru – glupa žena – žena koja svako veče svom frajeru glumi orgazam!

Pre neki dan drugarica mi se žalila da ga ona nikada nije doživela. Čitala je negde da svaka treća žena uspe da doživi vrhunac sa svojim partnerom. “I moja najbolja drugarica i moja sestra i sve sestrine drugarice  i tetka od 50 godina, a ja nikada! Pa zar je moguće da je svaka žena oko mene baš ta treća i zašto ja nisam te sreće?!” – žalila se ona.

Samo u vašem gradu Circus Orgasmós 1 Samo u vašem gradu Circus Orgasmós

I onda sam počela da razmišljam na tu temu. Jedino što sam smislila je da ne pale saveti. Ne pali da joj ja, kao svaka najbolja drugarica, kažem da ne brine, da će se desiti! Ne pale studije, nacrti, uputstva, psihoterapije, magije i ostale budalaštine. Jednostavno NE PALI! Svaka žena je drugačija. Nijedno žensko telo nije isto. I ni za jedno ne postoji uputstvo. Ono što je univerzalno i što se nikada neće promeniti je poverenje u partnera, opuštenost i mašta. Bilo da je u pitanju samo strast ili je tu negde prste uplela i ljubav, te tri stvari su ključne i bez njih se orgazam neće desiti.

Dakle, drage devojke, volite sebe, upoznajte sopstveno telo i budite slobodne da kažete šta vam prija. I desiće se sigurno! A ako me ne kapirate, ne morate ni da svršavate ! Ipak je to neka magija.

P.S. Kada bi muškarac doživeo orgazam kakav doživljavaju žene, pao bi mrtav. I to bukvalno. Naime, jedna studija koja mi je stvarno privukla pažnju kaže da je tokom orgazma u seksualnom odnosu moguće izmeriti takozvane teta talase. Ženski mozak tokom orgazma emituje 10 puta jače teta talase nego što emituje muški mozak tokom njihovog orgazma. Znači da žene doživljavaju vrhunac koji muški mozak nikako ne bi mogao da izdrži.

Dakle, paaaaljba frajeri, i ovde smo jače!

Izvor fotografija: unsplash.com


Jelena Tanasić je rođena da obožava – Crveni lak. Čokoladne kolače. Mojito & kafu. Čitanje novina od pozadi. Čitanje knjiga. Papir i olovku. Kreativni haos. Bajke o vilenjacima i vilama. Filmove iz doba zlatnog Holivuda. Marinu Abramović. Leto. Miris šume posle letnjeg pljuska. Naočare brenda Ray Ban. Glam Punk modu. Štikle. Nitne. Narukvice. Pozorišta & bioskop. Citat Žan Kokto: “U sebi osećam anđela koga neprestano šokiram!”

Comments