Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Samo za hrabre: Honor glavni saveznik junaka filma “Doktor Strejndž”

Samo za hrabre: Honor glavni saveznik junaka filma “Doktor Strejndž”

Na premijeri filma “Doktor Strejndž”, kreiranog u saradnji studija Marvel i globalnim brendom pametnih telefona Honor, predstavljen je značaj hrabrosti i upotrebe nove tehnologije, koji vam zajedno omogućavaju da dosegnete nemoguće. Svi posetioci imali su priliku da se upoznaju sa novim modelom Honor 8, čija tehnologija inspiriše korisnike iz celog sveta da sanjaju velike snove, ostanu mladi u srcu i da budu hrabri, kao što ističe slogan ovog brenda – “Za hrabre”.

honor 8 doktor strejndz 1 Samo za hrabre: Honor glavni saveznik junaka filma Doktor Strejndž

“Doktor Strejndž se pojavljuje kao savršeni kandidat za partnerstvo sa brendom pametnih telefona Honor. Vrednosti koje ovaj lik predstavlja – odlučnost, hrabrost da sledi svoj put – i posebno odnos koji ima prema tehnologiji, čine ga odgovarajućim ambasadorom za Honor, koji nastoji da osnaži rođene u digitalnoj eri kroz tehnologiju da budu hrabri, u skladu sa Honor sloganom: ‘Za hrabre”, izjavio je Džeki Zao, direktor Huawei Device za Srbiju.

Honor 8, poslednji istaknuti telefon, kristališe ovu viziju. Sa naprednom dualnom kamerom, senzorom za otisak prsta sa mogućnošću programiranja Smart Key opcije i premijum dizajnom sloja stakla koje odbija svetlost, pametni telefon proširuje opseg mogućnosti za korisnike. Honor je dostupan u safirno plavoj, biserno beloj i ponoćno crnoj boji.

honor 8 doktor strejndz 2 Samo za hrabre: Honor glavni saveznik junaka filma Doktor Strejndž

“Marvel je uzbuđen zbog partnerstva sa brendom Honor”, rekao je Mindi Hamilton, Marvelov viši potpredsednik za globalnu saradnju. “Milenijumci su očigledno naša ciljna demografska grupa i partnerstvo sa brendom Honor omogućava nam da ostanemo na čelu tehnologije i da eksperimentišemo sa pristupima kroz koje možemo da dođemo do njih.”

Partnerstvo brenda Honor i filma “Doktor Strejndž” podrazumevalo je više od samog pojavljivanja uređaja Honor 8 u filmu i uključilo kreativne promotivne aktivnosti tokom premijere u bioskopu Cineplexx Ušće SC, posebno krojene za milenijumce.

honor 8 doktor strejndz 3 Samo za hrabre: Honor glavni saveznik junaka filma Doktor Strejndž

U izazovu za hrabre učestvovali su mlađi posetioci koji su pokazali spretnost u vožnji čuvenog howeboarda putanjom u obliku broja 8. Najboljih 8 takmičara nagrađeno je plaštom po uzoru na onaj koji nosi glavni junak filma. Uz to, u specijalnom korneru za slikanje svi posetioci su imali priliku da se na kratko oprobaju u ulozi glavnog junaka i dobili svoj poster. Pet “junaka” koji svoj poster budu postavili na svoj Instagram profil uz #DosegniNemoguce i #Honor8 i do 7. 11. u 12h osvoje najviše lajkova, takođe će biti nagrađeni Honor poklonom.

Partnerstvo brenda Honor i filma Doktor Strejndž podrazumevalo je više od samog pojavljivanja uređaja Honor 8 u filmu i uključilo kreativne promotivne aktivnosti tokom premijere u bioskopu Cineplexx Ušće SC, posebno krojene za milenijumce.

U izazovuza hrabre učestvovali su mlađi posetioci koji su pokazali spretnost u vožnji čuvenog howeboarda putanjom u obliku broja 8. Najboljih 8 takmičara nagrađeno je plaštom po uzoru na onaj koji nosi glavni junak filma. Uz to, u specijalnom korneru za slikanje svi posetioci su imali priliku da se na kratko oprobaju u ulozi glavnog junaka i dobili svoj poster. Pet “junaka” koji svoj poster budu postavili na svoj Instagram profil uz #DosegniNemoguce i #Honor8 i do 7. 11. u 12h osvoje najviše lajkova, takođe će biti nagrađeni Honor poklonom.

O filmu Doktor Strejndž

Doktor Strejndž studija Marvel u kom glavnu ulogu tumači Bendikt Kamberbač, govori priču o svetski poznatom neurohirurgu dr Stivenu Strejndžu koji u svojoj potrazi za izlečenjem nakon strašne saobraćajne nesreće, pronalazi moćnu magiju na misterioznom mestu. 

Editors choice