Kao i prethodnih godina, Univerzitet Metropolitan organizovanjem tradicionalnih i pokretanjem novih takmičenja, otvara mogućnost budućim studentima da na kreativan način obezbede sebi vaučer od 1000 € za studije na željenom studijskom programu, kao i vredne robne nagrade kompanije Sistem:i Apple Solution Expert!

Univerzitet Metropolitan i Sistem:i Apple Solution Expert pozivaju sve kreativne srednjoškolce koje zanima oblast dizajna i koji žele da nauče nešto novo i drugačije, da se prijave na takmičenje ZAGRIZI koje će se održati 23. januara 2016. godine.

Takmičari mogu da se prijave sa već oformljenim timom (4 takmičara u timu), ali i individualno, gde će u tom slučaju organizacioni tim Univerziteta Metropolitan, sam da formira tim od 4 takmičara koji su se takođe prijavili individualno.

Za sve prijavljene takmičare će najpre biti organizovana obuka, odnosno, radionica kada će svi moći da se upoznaju i nauče da rade u softverima koji će se koristiti kao glavni alat na finalnom danu takmičenja. Spomenuta radionica će se održati 16. januara 2016. godine.

metropolitan Šansa i podrška: Želiš da studiraš dizajn?!

Na finalnom danu takmičenja 23. januara 2016, takmičari će imati 6 sati da kreiraju svoju ideju na zadatu temu uz pomoć korišćenja sledećih softvera:

– Garage band

– Finale cut

– iPhoto

– Keynote

Prijavi i detaljnijim informacijama možete pristupiti putem linka.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte ili posetite naš sajt.

Vaš Univerzitet Metropolitan!

Comments