Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

U toku je konkurs za dodelu nacionalnih stipendija u okviru programa “Za žene u nauci”, namenjen mladim naučnicama u Srbiji. Rok za prijavu je 31. januar 2014. godine, a biće dodeljene tri stipendije, svaka u iznosu od pet hiljada evra u dinarskoj protiv vrednosti.

Detaljne informacije o tome kako se prijaviti, uključujući prijavni formular i opšta pravila konkursa, moguće je naći na internet adresi www.zeneunauci.co.rs.

Untitled 13 Šansa za mlade naučnice

Na konkurs se mogu prijaviti žene do 35 godina koje se bave naučnim istraživanjima u oblasti prirodnih nauka i trenutno su na doktorskim studijama ili su ih već završile, a uslov je i da svoj naučno-istraživački rad sprovode u Srbiji

Stipendije koje imaju za cilj da podstaknu dalje naučno i profesionalno usavršavanje deo su globalnog programa “Za žene u nauci”, koji postoji u više od 50 zemalja širom sveta. U našoj zemlji, ovaj program se od 2010. godine sprovodi u saradnji Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Nacionalne komisije za saradnju sa UNESCO-m i kompanije L’Oréal Balkan.

Editors choice