Kad si sama, svašta ti pada na pamet – svet muškaraca je pred tvojim nogama, svi dobri su već zauzeti, niko te ne primećuje, startuju te samo pogrešni tipovi, možda treba da prihvatiš nekog kome se sviđaš bez obzira što se on tebi nešto i ne dopada… Evo nekih uobičajenih šašavih misli koje će te obuzeti bar jednom u tvojoj potrazi za nekim ko bi ti bio prihvatljiv.

Subotom uveče, kad imaš sjajne planove

Iako samo izlaziš sa drugaricom na uobičajeno mesto, u klub, na neku svirku – ko zna šta može da se dogodi! Možda večeras sretneš nekog posebnog, možda počne ljubavna priča tvog života, možda se provedeš najbolje u životu! Ma život je tako uzbudljiv!

Kad ugledaš privlačnog momka u prevozu

Primećuje i on tebe, razmenjujete poglede, razgledate se i taman kad mašta počne da galopira neobuzdano, primetiš da ima burmu na prstu. Aaaa, nevaljče jedan – naljutiš se odjednom – zašto se tu prikazuješ sam, dosoljavaš rane sirotim singl devojkama, mameći ih svojim radoznalim pogledom?! Idi kući, svojoj ženi i reci joj da ne treba nigde da te pušta samog.

single 2 Šašave misli koje svakoj singl devojci prolaze kroz glavu

Kad vidiš vereničku objavu na Fejsbuku

Jao, verili se, baš je to slatko, tako originalno – sarkazam curi u gustom mlazu iz tebe. Prosto jedva čekaš da vidiš slike sa venčanja i da sebi malo dublje zabiješ nož u srce – i to je jedini razlog što oklevaš da anfrenduješ srećnicu ili srećnika koja objavljuje svoju veridbu. I još razmišljaš o tome da kad ti budeš htela da okačiš ovako slatku objavicu, više nikog nećeš ni imati među frendovima, osim bake i deke, koji više neće znati ni za sebe, a kamoli za to da im se unuka najzad verila.

Comments