Situiran u Sijetlu, Vašingtonu, na severozapadu SAD, stambeni kompleks vredan millione i milione dolara.

Prvobitno je bio izgrađen u formi kuće još 1900, a onda se stručni tim arhitekata dohvatio posla i voila: nastao je pravi raj na zemlji, namenjen kraljevskoj usluzi i samom kremu društva.

Doživi Sijetl na pravi način i pogledaj ovaj luksuz koji mogu da priušte samo pojedinci. Raduj se svakom kvadratu kao da je tvoj, jer je ovo dokaz savršenog enterijera i stoprocentnog ulaganja u nešto čemu se svi dive, a samo multimilioneri uživaju.

Pogodnosti su očigledne čim ugledate slike i ne treba ih posebno naglašavati, a valja reći da stanovi imaju predivan pogled na grad. Dominiraju nežne, nude boje, sa akcentom na bež, beloj i njenim nijansama. Kuhinja je prostrana, a u dnevnom boravku može da se smesti više od 20 ljudi.

Unutrašnjost – savršena, a vala ni spoljašnjost nije ništa gora.

248 Sav taj luksuz: Stambeni kompleks u Sijetlu vredan 5,45 miliona dolara 329 Sav taj luksuz: Stambeni kompleks u Sijetlu vredan 5,45 miliona dolara 420 Sav taj luksuz: Stambeni kompleks u Sijetlu vredan 5,45 miliona dolara 512 Sav taj luksuz: Stambeni kompleks u Sijetlu vredan 5,45 miliona dolara 610 Sav taj luksuz: Stambeni kompleks u Sijetlu vredan 5,45 miliona dolara 77 Sav taj luksuz: Stambeni kompleks u Sijetlu vredan 5,45 miliona dolara 84 Sav taj luksuz: Stambeni kompleks u Sijetlu vredan 5,45 miliona dolara 93 Sav taj luksuz: Stambeni kompleks u Sijetlu vredan 5,45 miliona dolara 103 Sav taj luksuz: Stambeni kompleks u Sijetlu vredan 5,45 miliona dolara 1110 Sav taj luksuz: Stambeni kompleks u Sijetlu vredan 5,45 miliona dolara

Violeta Stojanović

Comments