Treniraj u društvu

Pojavljivanje u teretani prvi put ili nakon određenog vremena može da bude odbojno i neprijatno. Da se ne bi tako osećala dogovori se sa drugaricom da počnete sa treninzima zajedno. Automatski ćeš biti opuštenija i komotnija, vreme će ti prolaziti mnogo brže i prijaće vam novi način korisnog druženja. Sve je lakše u društvu, pa je tako i verovatnoća da ćeš nastaviti sa redovnim vežbanjem puno veća.

Postavi željeni cilj

Osim primarnog cilja zbog kojeg najviše želiš da treniraš, a to je bolji fizički izgled i zdraviji organizam, postavljaj sebi u početku manje ciljeve koje ćeš postepeno ostvarivati. Svake nedelje odredi broj ponavljanja vežbi koje radiš i na kraju ga ostvari, ili pripremi sebe za polumaraton. Postizanjem svega što si zamislila dodatno ćeš se motivisati u nastavku daljeg vežbanja.

Kupi novu opremu za vežbanje

O, da! Ne bi žensko bilo žensko ako ne umeša odeću u sve – uradi to i ovog puta! Obezbedi sebi nove udobne helanke i patike, pa budi ujedno i model u teretani. Bićeš zadovoljnija i osećaćeš se bolje i kud ćeš bolji razlog da se pokreneš od sebe u sportskom izdanju? Lakše je znojiti se u lepšim novim krpicama.

vežbanje 2 Saveti uz koje ćeš se brzo vratiti aktivnom treniranju i zdravom životu
Comments