Gusta i bujna kosa je san svake žene na ovom svetu, a saveti kojima je možemo postići čini nam se stižu sa svih strana. Ipak, nisu svi od ovih saveta provereni i ne donose svi rezultate koje obećavaju, pa zato nastavljamo da tragamo dalje i dalje.. I uspeli smo da nađemo najnoviji savet, pogodite gde, na TikToku! Ova mreža nam u poslednje vreme daje odgovore na sva pitanja, od skincare-a, preko makeup-a do pitanja vezanih za negu kose, a mi jedva čekamo da testiramo ove najnovije savete koji obećavaju gušću kosu. Poverenje prema savetima na TikToku najviše dolazi od činjenice da se na njoj nalazi mnogo ljudi iz mlađih generacija koji i sami traće najbolja rešenja za svoje svakodnevne probleme, koja kada zaista pronađu – dele sa svojim pratiocima na TikToku. Evo kako po njima treba da pristupite nezi kose kako bi ona bila gušća!

Nanesite regenerator i na teme, ne samo na krajeve

Amy Chang, na TikToku poznatija kao bondenavant, kaže da je značajno da hidriramo i teme kose, a ne samo krajeve – jer je i teme sklono sušenju i perutanju i pramenovi kose mogu već iz korena da krenu da pucaju i time vam vizuelno učine kosu manje gustom. Naravno, ukoliko imate masniju kosu i teme sklono brzom mašćenju, ne morate koristiti težak, kremasit regenerator – već onaj u spreju koji može da vam ostane u kosi, a da je ne učini težom i masnijom. Svakako, isprobajte ovaj savet same i uverite se u njegove rezultate!

 

@bondenavantif you want it to be THICCCC… #amyshairtips #hairtutorial #beautytips #hair #korean #skincareaddict #beautyguru #koreangirl #skincaretips♬ original sound – Amy Chang

Comments