Često govorimo o tome kako se neguju poznate ličnosti, holivudske dive i sve one žene koje svojim likom i postupcima, te nekim dostignućima, neprestano “pune” portale, magazine, TV emisije. Međutim, odlična za inspiraciju je jedna žena koja se na našim prostorima možda dovoljno ne pominje i ne uzima za ozbiljno, a s obzirom na svoju dugogodišnju i više nego uspešnu karijeru modne dizajnerke, te nakon dva toma knjiga o nezi i lepoti, Dijan fon Furstenberg prava je osoba za ovakav razgovor, jer ima savete koji će svakoj ženi pomoći, pa ako si i sama u tridesetim godinama, vreme je da oslušneš šta poručuju lepota i iskustvo iz Dijaninog “pera”.

dian von frstenberg 1 Saveti za negu od Dijan fon Furstenberg: Budi žena koja želiš da budeš

Nakon Knjige o lepoti Žena koja želim da budem, što su nazivi knjiga koje je Dijan fon Furstenberg napisala, sasvim je relevantna i pogodna da daje savete. Verovatno i sama želiš da budeš žena kakvu zamišljaš, žena svesna svojih godina i na kraju, da budeš žena svojih godina, a tridesete su odličan period za to. Zato su ovo saveti koji su zlata vredni!

Napravi nove rezolucije

Verovatno si i sama pravila neke novogodišnje odluke, od kojih si neke ispoštovala i sprovela u delo, dok si neke malo skrajnula (dok ne dođe bolje vreme), a na neke si sasvim zaboravila. Sasvim normalno, jer to kod svih bude uglavnom tako. Zato je vreme, kako Dijan kaže, da sve to dobaciš i napraviš nove odluke koje se ne vezuju ni za šta osim za tvoju želju da budeš bolja i lepša. Odbaci svoje navike i rutinu koja te sapleće, sve ono što ti se već dugo pokazuje kao loše, ali ti navika ne dozvoljava da odbaciš. Uzmi za sebe samo ono najbolje. Odbaci pušenje, jer od njega nema ničega dobrog, posebno ne kada su tvoja lepota i zdravlje u pitanju, odbaci šežer jer te goji ili izaziva osip, bubuljica, odbaci sve što ti ne prija.

Comments