Uzmi odmor za sebe

Možda ti je kao mlađoj bilo dosadno i nezanimljivo da odeš sama na odmor, a možda te je jednostavno bio i blam, što je sasvim u redu za vreme kada se svi razvijamo i tek postajemo zreli. Ali 30-e godine su odlično vreme da uzmeš odmor od svega, i sebi ispuniš želju da negde odeš, sama sa svojim mislima. Ovo je savršen savet koji Dijan daje, i koji će verovatno najveći broj devojaka i žena poslušati.

dian von frstenberg 4 Saveti za negu od Dijan fon Furstenberg: Budi žena koja želiš da budeš

Istezanje

Jedan od najbitnijih delova svakog treninga jeste istezanje, u okviru kojeg Dijan vidi izvor dobre i lepe figure. Osim toga preporučuje jogu kao način da uvek budeš u formi, te način da poboljšaš svoje zdravlje, i smanjiš količinu stresa.

Obuci se za sebe

Kako ova dizajnerka navodi u svojoj knjizi, tridesete su godine kada je stil u najvećoj meri izgrađen i postavljen baš onako kako treba. Zato ima odličan savet! Oblači se onako kako tebi prija, ako znaš šta ti stoji i odgovara, to uvek iskoristi, bez ikakvog slušanja tuđih saveta koji ti ne odgovaraju, a na nešto te primoravaju. Uvek budi u onome što ti prija, jer ćeš samo tako biti lepa.

Pročitajte još i ovo:

Očaravajuća beauty izdanja sa Nedelja visoke mode

10 beauty trendova iz 2016. koje menjamo novim

Peach Makeup: Nova beauty opsesija u 2017.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotogrfaija: www.taddlr.com, www.la-confidential-magazine.com

Slobodan Veličanin

Comments