5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Niko ne veruje u veze na daljinu. Svi misle da će pre ili kasnije, razdvojenost učiniti svoje. Ipak, to ne mora da bude slučaj.

Ovo su neke stvari koje će vam pomoći da održite strast i čežnju do sledećeg viđenja:

Koristite telefon

Iako možda nije jeftino, naročito ako se nalazite u različitim državama, neophodno je da svakodnevno budete u komunikaciji. Tako ćete imati uvid u život jedno drugog i nećete se baš toliko udaljiti.

Drugi vidovi komunikacije

Danas je bar lako. Skoro svi imaju pametne telefone ili računare. Na njima imamo pregršt aplikacija koje omogućuju besplatnu komunikaciju. Sve što treba je internet. A danas takođe većina kafića i restorana ima besplatnu wifi mrežu. Naručite kafu i popijte je sa svojim voljenim.

Budite romantični

Pošaljite mu pesmu, slatku fotografiju, poklon ako ste u mogućnosti. Obradujte ga tako što ćete mu proslediti fotografiju nekog mesta koje vama znači ili nečeg sličnog. Iskazujte svoja osećanja iako ste daleko.

Posećujte se

The best thing about long distance relationships is that you KNOW you will see that person in real life one day Saveti za veze na daljinu

Odvajajte novac sa strane, nađite dodatni posao, kako god, ali nađite način da omogućite sebi posetu svom voljenom. Sledeći put neka on poseti vas. I tako se smenjujte sve dok jednom ne možete biti zajedno sve vreme.

Ne shvatajte sve lično

Razdvojeni ste i ne možete da se vidite da razgovarate o stvarima koje vam zasmetaju. Zato imajte razumevanja, nemojte biti ljubomorni, posesivni. Tolerancija u vašem slučaju mora biti na višem nivou nego kod parova koji su u mogućnosti da se vide svaki dan.


Lenka Gatić

Editors choice