Znam da je doručak najvažniji obrok u toku dana, ali moram priznati da se tog “pravila” dugo nisam pridržavala. Takav nimalo zdrav način života vremenom je počeo i te kako da se primećuje na meni i odlučila sam da je vreme da korigujem svoju ishranu u skladu sa tempom života koji vodim.

Dakle, trebalo mi je nešto što je ukusno i lagano i što će mi dati dovoljno energije za početak dana. Shvatila sam da je jedan od osnovnih principa pravilne ishrane svakodnevna upotreba integralnih žitarica. Nedavno sam otkrila nešto što mi se učinilo kao baš ono što meni treba – Wellness Breakfast keks!

Wellness breakfast 41 Savršen doručak za tvoj svaki dan: Wellness Breakfast Wellness breakfast 51 Savršen doručak za tvoj svaki dan: Wellness Breakfast

Wellness Breakfast keks se odlično uklopio u moj životni ritam. Bilo da doručkujem kod kuće ili kasnim, znam da me u tašni čeka ukusan doručak, a sve što treba da uradim jeste da ga “ukombinujem” sa mlekom, sokom ili voćem po želji. Tako brzo dobijam kompletan, zdrav obrok za početak dana.

Pre još jednog radnog dana za koji prosto znam da će biti naporan, volim da makar pet minuta izdvojim za sebe. Uz doručak koji uključuje Wellness Breakfast keks, mleko i omiljeno voće, volim da prelistam omiljeni magazin ili po stoti put pustim omiljenu pesmu kako bih se opustila, napunila baterije i pripremila za sve obaveze koje me očekuju.

Wellness Breakfast keks je napravljen od pet vrsta odabranih žitarica od celog zrna i bogat je vitaminima B1, B3 i B6 koji doprinose normalnom funkcionisanju našeg metabolizma. Upravo zato, ovaj keks je odličan izbor za doručak pre treninga jer je ukusan i hranjiv, a pritom će vam obezbediti dovoljno energije da izdržite i najzahtevnije vežbe.

Wellness breakfast 12 Savršen doručak za tvoj svaki dan: Wellness Breakfast Wellness breakfast 21 Savršen doručak za tvoj svaki dan: Wellness Breakfast Wellness breakfast 3 Savršen doručak za tvoj svaki dan: Wellness Breakfast

Ponekad se i meni dešava da se uspavam i “opasno” zakasnim na posao. Tada, naravno, nikada ne propustim da koji keks ponesem sa sobom. U situacijama kada treba da doručkujem usput Wellness Breakfast se savršeno uklapa! Samo dodam još i omiljenu kafu i voila!. Osim toga, njegovo praktično pakovanje mi čak omogućava da doručkujem i u kancelariji, a uvek se nađe neko od kolega koji želi da mi ukrade makar jedan ukusan zalogaj!

 

Wellness breakfast 61 Savršen doručak za tvoj svaki dan: Wellness Breakfast Wellness breakfast 71 Savršen doručak za tvoj svaki dan: Wellness Breakfast Wellness breakfast 81 Savršen doručak za tvoj svaki dan: Wellness Breakfast Wellness breakfast 91 Savršen doručak za tvoj svaki dan: Wellness Breakfast

Wellness Breakfast keks nosim sa sobom tokom aktivnog prepodneva u prirodi, bilo da treniram ili sam na pikniku sa drugaricom u prirodi.

 

Wellness breakfast 101 Savršen doručak za tvoj svaki dan: Wellness Breakfast Wellness breakfast 111 Savršen doručak za tvoj svaki dan: Wellness Breakfast

Badem i mleko ili šumsko voće, koji biste probali pre? Koji god da odaberete nećete pogrešiti jer su oba odlična. Hrskavi badem i nežan ukus mleka ili sočne bobice šumske borovnice, jagode i kupine zaista predstavljaju izvor dobre energije za dobro jutro, a pun ukus keksa me uvek pokreće i ispunjava optimizmom tokom celog dana! Treba li uopšte da napomenem da je osećaj nakon ovakvog doručka neuporedivo bolji nego posle bilo kog drugog?

Zato, kada sledeći put budete u dilemi šta da doručkujete, odaberite Wellness Breakfast keks i – dan može da počne!

Fotografije: Vesna Kojić

Stajling: Aleksandra Zec

Šminka: Nadica Lekić

Model: Aleksandra Anđelković

Comments