Pored Dana zaljubljenih, 8. marta, rođendana i intimnih, “tajnih” datuma koji su važni za jednu ljubavnu vezu, doček Nove godine je još jedan povod tokom godine kada su partneri u obavezi  jedan drugog iznenade i daruju. Realno, ne zna se kome je teže da li muškom ili ženskom delu para, a dodatnu konfuziju može da stvori i dužina veze. Logično je da će se pokloni koje birate razlikovati od toga da li ste na početku ili ste u ozbiljnoj vezi koja traje godinama.

Ako se pitate šta biste dečku mogle da poklonite za novogodišnje praznike koji dolaze evo nekoliko predloga koji će vas možda spasiti.

Ukoliko trenira i redovan je u teretani nikada ne možete pogrešiti sa sportskim rukavicama za dizanje tegova. To je ujedno i investicija za vas same, jer ako mu kupite nešto što će štititi njegove dlanove samim tim će i dodiri koje od njega dobijate biti nežniji i lepši.

Knjiga u njegovom omiljenom žanru nikada ne može biti promašaj. Knjige realno nisu skupe, uz to kada se lepo spakuju i personalizuju ljubavnom porukom i posvetom postaju večna uspomena na dan kada su poklonjene.

poklon1 tekst Savršen novogodišnji poklon za dečka

Pratite kulturna dešavanja koja se najavljuju u vreme praznika. Karte za premijeru filma, pozirišnu predstavu ili utakmicu njegovog omiljenog sportskog tima su pun pogodak. U bioskop ili pozorište možete sa njim, a karte za utakmicu mu poklonite i ostavite mogućnost da sam izabere društvo.

Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi onda bi neki odevni predmet bio sjajan izbor za vašeg dečka. Tokom godina koje ste proveli zajedno sigurno ste saznali sve i o njegovom stilu i ukusu. Oko nas su brojna sniženja i mogućnosti izbora su velike, a možda ne bi bilo loše da mu poklonite nešto što i nije tipično za njegov stil i tako razbijete monotoniju u njegovom ormanu.

Na kraju iako je muškarac u pitanju ne stidite se da zaigrajte na kartu romantike. Svi znamo da put do njegovog srca vodi preko stomaka, napravite mu večeru, poklonite mu omiljenu bocu vina i Novu godinu dočekajte zajedno.

Pročitajte i ovo:

Novogodišnji seksi kostimi

Milivoje Čolić

Comments