Tražite inspiraciju za svoj sledeći makeup look ali nijedan od trendova vam ne odgovara baš sasvim? Zašto se ne biste konsultovali sa zvezdama i poslušali njihov savet o tome kakav stil šminke je savršen upravo za vaš horoskopski znak? U nastavku vam predstavljamo koji je najbolji makeup look upravo za vaš znak zodijaka, i verujte nam – sigurno ćete poželeti da ga isprobate!

Ovan – “no makeup” makeup i prirodni glow

Ovnovi su po prirodi samopouzdani, znaju koji su njihovi dobri uglovi i znaju šta vole da naglase na svom licu i telu. Zato je savršen look za njih upravo onaj no makeup makeup – koji će samo naglasiti njihovu već prirodnu lepotu. Ovaj look će savršeno upotpuniti mat karmin u prirodnoj boji usana kao i efektan, suptilan hajlajter koji će dati prirodni sjaj ekspresivnim licima Ovnova.

Bik – naglašene prirodne obrve i rumene usne

Bikovi su takođe poznati po tome što vole da izgledaju prirodno i da naglase samo one delove svog lica koje najviše vole. To mogu biti obrve ili usne, ili čak oba. Bikovi će blagim ajlajnerom ili maskarom naglasiti svoj blik očiju, uvek će pri sebi imati olovku za obrve, a najbolje im stoji kada su im usne za nijansu rumenije od njihove prirodne boje.

Blizanac – razigrani neon ajlajner

Dinamični i energični blizanci voleće lookove koji pokazuju njihovu ekspresivnost i koji će ih staviti u centar pažnje. Oni će se u ovoj sezoni odlučiti za ajlajner u nekoj od neon, intenzivnih boja, koji će uklopiti uz natural karmin i suptilan, ali efektan hajlajter.

Rak – romantična duša sa plavom senkom na očima

Romantični rakovi uvek će se odlučiti za sanjivu i nežnu šminku, a ove sezone oni će nositi puderatu, baby plavu senku na očima, maskaru u samo jednom sloju i ženstveni pink karmin na usnama. Ovaj look nas podseća na film “Paris, Texas” i čuvenu Nastassju Kinski u ulozi Jane Henderson.

Lav – zemljani tonovi i naglašena prirodna lepota

Lavovi su poznati kao znakovi koji odišu samopouzdanjem i jakom energijom, a to se mora oslikati i u njihovom makeup looku! Ove godine oni će naglasiti svoju prirodnu lepotu i učiniti je egzotičnom korišćenjem toplih, zemljanih tonova. Fokus šminke kod Lavova u ovoj sezoni biće puna i privlačna usta, kao i naglašene bademaste oči i pogled.

Devica – savršeni retro look sa ajlajnerom

Device su poznate kao perfekcionisti u svakom smislu, pa tako i u načinu na koji se šmnikaju. One će se u ovoj godini odlučiti za povratak retro lookovima iz 70-ih godina prošlog veka, koji uključuju savršeno izvučen ajlajner, dobar mat ten i usne u svetlijoj, nude nijansi.

Comments