Vaga – topli sexy look sa crvenim karminom

Neobične Vage privlače nas svojom mističnom i mirnom energijom, a iako one često vagaju oko toga šta im se dopada a šta ne – jedno je uvek bilo sigurno, Vage jednostavno uživaju u crvenim karminima i tom sexy, letnjem izgledu. One će ove zime nositi šminku koja nas asocira na leto i tople Bahame, a svojim karminima će pleniti poglede ljudi oko sebe!

Škorpija – sexy plava senka i ajlajner

Najseksepilniji znak u horoskopu, Škorpija, želeće da naglasi svoju harizmu, lepotu i stav, i time zavede apsolutno svakog muškarca koji joj se nađe na putu. U ovoj sezoni plava je boja Škorpija, a one će je izneti uz ajlajner i natural look, što će biti sasvim dovoljno da izgledaju veoma atraktivno.

Strelac – hajlajter on point i jarkocrveni ruž

Avanturistički nastrojeni Strelci uvek su za toplu šminku kojom će naglasiti svoju egzotičnu lepotu. Oni će se u ovoj sezoni odlučiti za cigla ili koralnocrvene karmine, bronzane tonove i hajlajter koji će im na perfektan način istaći jagodice.

Jarac – minimalistički u stilu Francuskinja

Jarčevi su poznati kao odlučni znakovi koji znaju šta žele, a oni u ovoj godini žele klasične, ženstvene lookove po kojima su poznate Parižanke. Njima je jasno da je način šminkanja Parižanki proveren i uspešan, i to je sve što je praktičnim Jarčevima potrebno da znaju o šminki.

Vodolija – misteriona i zanimljiva limun-žuta

Mistične i sanjive Vodolije vole da se igraju sa odevanjem ali i sa šminkom, pa je zato savršen look za njih neobična i trendy limun-žuta senka na očima, uklopljena sa dobrim tenom i veoma blagim karminom, ili čak bez karmina. Ovo je pravi look koji će vam privući pažnju u trenu, a da to niste ni osetili, a bićete opčinjeni.

Ribe – crni krejon i boho look

Ribe su poznate kao sanjivi znaci koji vole da budu voljeni, a one će ove godine pokazati svoju nežnu stranu jednostavnim boho lookom. Ovaj look čini mat puder , roze karmin i blago razmazan krejon, koji će naglasiti sanjive i romantične oči Riba.

Naslovna fotografija: instagram.com/diipakhosla

Jovana

Comments