2021. godina nam se primiče, a mi planiramo da je dočekamo u stanovima uz mali broj bliskih ljudi. Ipak, to ne znači da ne možemo veoma dobro da se provedemo, jer za dobru žurku je pre svega potrebna dobra ekipa, a uz to i naravno – dobra muzika. Novi hitovi su uvek aktuelni, ali nekada nam je samo zabavnije i lakše da se opustimo uz one dobre, stare, uz koje smo odrasli i za koje smo vezani uspomenama. Ako ste pripadnik generacije milenijalaca, mladi ste bili tokom 2000-ih godina, kada su plejlistama vladali pop i r&b hitovi – a u nastavku pronađite naših top 10 pesama iz ere dvehiljaditih godina koje bi mogle obeležiti vaš doček 2021. godine!

She Will Be Loved – Maroon 5

Ovo je verovatno jedna od najpoznatijih pesama benda Maroon 5, iako su i nakon nje nastavili da broje hitove. Većina devojaka je ovu stvar puštala na repeat, naročito u onim trenucima kada im je srce slomljeno, zamišljajući naravno kako će ih iz tuge “spasiti” upravo frontmen benda, Adam. Mislim da i dan danas od reči do reči znam ovaj hit, i da i dalje nisam ravnodušna kada ga čujem.

Hero – Enrique Iglesias

Pesma Hero je još jedan od srceparajućih hitova koji su obeležili rane 2000-te godine, i koliko god nam sa ove tačke možda delovalo smešno da smo plakale i patile ili zaljubljeno maštale uz njega, ne možemo da poreknemo da jesmo. Kada prođu najveći hitovi za đuskanje, vreme je da pustite ovu stvar i otplešete sa partnerom.

Crazy in Love – Beyonce ft. Jay Z

Dvehiljadite godine izgleda je obeležio niz popularnih i uspešnih ljubavnih pesama, a jedna od intenzivnijih među njima je upravo ova, jedna od prvih na kojoj je sarađivao power couple koji čine Beyonce i Jay Z. Sve smo mi želele njene autfite iz spota, a isto tako i da budemo ludo zaljubljene, i moram da priznam da manje-više i dalje želim iste dve stvari.

Love Story – Taylor Swift

Sredinom dvehiljaditih godina Taylor se po prvi put prijavila na muzičkoj sceni, i praktično je odmah bilo jasno da će se tu i zadržati. Ona je predstavila romantičku pesmu Love Story, koja nas je uvela u bajkovito raspoloženje i navela nas da se još jednom zamislimo o tome da smo sve mi zapravo i dalje one devojčice koje žele da imaju svoju savršenu ljubavnu bajku.

Bleeding Love – Leona Lewis

Nakon ovog hita nismo čuli mnogo novih popularnih stvari od Leone, ali – hit je hit. Ova pesma je bila najsavršenija pesma za raskid, ili za patnju za našom ljubavi koja možda i ne zna da nam je u tom trenutku ljubav, i uz nju smo pevale iz sveg glasa. Svaki put kad je čujem, prisetim se i scene iz filma “No Strings Attached” u kom je Natalie peva, i to je uistinu najbolji prikaz kako treba pristupiti ovom hitu.

Comments