Home – Edward Sharpe and the Magnetic Zeros

Pesma Home postala je novi neočekivani hit na mreži TikTok, i time se spontano vratila u naše živote. Ovo je prava ljubavna pesma kojom možete obeležiti romantične trenutke ili godišnjice, i koja je možda idealna za trenutak prolaska kroz lepa sećanja koja delite sa partnerom. Pustite je i kažite mu koliko ga volite.

You’re Beautiful – James Blunt

James je oduvek znao da nas razneži u potpunosti, a ovo je jedan od njegovih najromantičnijih hitova. Bez njega plejlista ne može da prođe, a savršen je za emotivnu izjavu ljubavi nakon što sat otkuca ponoć.

My Boo – Usher ft. Alicia Keys

Još jedan hit koji je TikTok vratio u život je pesma My Boo, i mi smo jedva čekali da je čujemo ponovo. U velikom broju ljubavnih pesama, ova se izdvaja svojom melodijom i tekstom, koji nas pokreću na đuskanje sa osobom koju volimo.

I’m Yours – Jason Mraz

Realno, svi znamo napamet reči ove pesme, zar ne? Jason, njegov opušten stil, šešir i gitara uvek nas uvode u dobro raspoloženje, a ono nam je i preko potrebno u ovoj godini.

Fallin – Alicia Keys

Ovo je druga numera na listi koja pripada Alicii, što je samo jedan od pokazatelja toga da je njena muzika obeležila naše odrastanje. Ovo je hit za sve one koji će iz sveg glasa pevati i novu godinu dočekati nekim novim promenama, ali i sećanjem na stare ljubavi.

Naslovna fotografija: instagram.com/2000s.era

Jovana

Comments